Google Pixel 5: Θα έρθει μόνο η XL έκδοση με τιμή 699 δολάρια;

, Google Pixel 5: Θα έρθει μόνο η XL έκδοση με τιμή 699 δολάρια;

Αν και το οικονομικό Google Pixel 4a είναι πλέον γεγονός, πολλοί περιμένουν την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, πόσο μάλλον τώρα που πλέον η παραγωγή των Pixel 4 και 4 XL έχει σταματήσει. Η Google ήδη μας έχει προετοιμάσει για την κυκλοφορία δύο 5G συσκευών, μίας οικονομικής και μίας flagship, όμως δε γνωρίζουμε πολλά περισσότερα.

Σύμφωνα με τον leakster @ImjustSayingJC η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας θα έρθει μόνο σε ένα μέγεθος, κάτι που έχουν επιβεβαιώσει και άλλες πηγές. Σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα αναφορές όμως, ο leakster υποστηρίζει πως το επερχόμενο Google Pixel 5 θα έρθει μόνο σε XL μοντέλο, δηλαδή με οθόνη άνω των 6,5 ιντσών. Επίσης, επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η χρήση του Snapdragon 765 και όχι του 865 που θα περιμέναμε σε flagship.

Τέλος, ο leakster μας γνωστοποιεί πως η τιμή του Google Pixel 5 θα ανέρχεται στα 699 δολάρια. Το περίεργο όμως είναι η φωτογραφία παραπάνω, αυτή δηλαδή που μας έδωσε η ίδια η Google. Στην πλευρά του 5 βλέπουμε μία μικρότερη συσκευή, ενώ η μεγαλύτερη φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από πλαστικό. Μάλλον το μυστήριο των συσκευών της Google για φέτος θα κρατήσει παραπάνω από ότι άλλες χρονιές.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johnnytonlene

Και γιατί προϋποθέσαμε ότι τα 2 κινητά είναι πάνω σε τραπέζι;

SUPS 👨‍⚖️

Η google βαζει τρικλοποδιες μονη της..βλεπει οτι οι ..ναυαρχιδες δεν πουλανε(αντιθετα απο τις Mid-rannge) και ετοιμαζεται να βγαλει μονο μια μεγαλης οθονης την οποια θα εφοδιαζει με κατωτερο επεξεργαστη…Θα εχει πολυ πλακα να δουμε κ τη τιμη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.