Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

, Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Η Google φημολογείται ότι ετοιμάζει τα Pixel 5 και Pixel 5 XL τα οποία θα διαδεχτούν τα Pixel 4 και Pixel 4 XL με ορισμένα renders από θήκες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο να αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό της XL έκδοσης. Σύμφωνα με τα renders, το Pixel 5 XL έχει οθόνη η οποία θα φιλοξενεί notch στο πάνω μέρος όπου θα κρύβεται το ηχείο και η front facing κάμερα. Επιπλέον, στην πλάτη θα δούμε ξανά ένα τετράγωνο module για την κάμερα το οποίο έκανε ντεμπούτο με το Pixel 4.

Στην πλάτη θα υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως συνέβαινε και στα Pixel 3. Στην κάτω πλευρά θα υπάρχει μία θύρα audio jack 3.5mm σε αντίθεση με το Pixel 4 XL από το ποίο απουσίαζε.

, Google Pixel 5 XL: Case renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Προς το παρόν, οι πληροφορίες γύρω από το smartphone δεν είναι αρκετές ωστόσο υπάρχουν ορισμένες πηγές οι οποίες αναφέρουν ότι η Google δεν θα ενσωματώσει το flagship SoC της Qualcomm εξαιτίας του υψηλού κόστους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 765G με σκοπό να υποστηρίξει το smartphone και το 5G.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.