Google Pixel 6a: Στο Best Buy πριν από την κυκλοφορία

pixel 6a, Google Pixel 6a: Στο Best Buy πριν από την κυκλοφορία

Το Pixel 6a το περιμένουμε στα καταστήματα λιανικής τον επόμενο μήνα, ωστόσο το Best Buy έχει ήδη μια καταχώριση για το Pixel στον ιστότοπό του ως “Σύντομα”. Καινούργια στοιχεία δε μαθαίνουμε για τη συσκευή, αφού αποκαλύφθηκε πλήρως τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια του Google I/O. Θα πωλείται στα 449 $ στις ΗΠΑ.

Το Pixel 6a θα είναι διαθέσιμο σε Chalk, Sage και Charcoal. Όλες οι εικόνες που εμφανίζονται στον ιστότοπο του Best Buy προέρχονται από το ίδιο σύνολο renders που είδαμε πρόσφατα να διέρρευσε ο @evleaks. Το Best Buy περιλαμβάνει δύο SKU: το ένα Unlocked και το άλλο μοντέλο Verizon.

pixel 6a, Google Pixel 6a: Στο Best Buy πριν από την κυκλοφορία

Το budget Pixel θα υποστηρίζεται από το chipset Tensor της Google. Έχει μια κύρια κάμερα 12,2 MP και μια ultra shooter 12 MP μαζί με μια μπροστινή κάμερα 8 MP. Η μπαταρία των 4.410 mAh θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18 W και υπάρχει μια ενιαία παραλλαγή αποθήκευσης 128 GB με 6 GB RAM. Η οθόνη OLED 6,1″ που προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

Οι προπαραγγελίες του Google Pixel 6a θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουλίου και η γενική διαθεσιμότητα από τις 28 Ιουλίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9: Επίσημα wallpapers αποκαλύπτουν τα χρώματα της σειράς

Λίγα πράγματα αγνοούμε πλέον για την επερχόμενη σειρά Google Pixel 9, καθώς αποκαλύφθηκαν και τα πιθανά χρώματα μέσα από μια παρτίδα επίσημων ταπετσαριών συσκευών.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Software Google Google Search

Google Search: Αλλάζει η αναζήτηση όπως την ξέραμε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Google δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησής της που αποδεικνύεται σχεδόν παγκοσμίως δημοφιλής, αλλά τώρα φέρνει ένα νέο φίλτρου Ιστού.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.