Google Pixel 6a: Διέρρευσαν τα specs, ερχεται με κάμερα έκπληξη

, Google Pixel 6a:  Διέρρευσαν τα specs, ερχεται με κάμερα έκπληξη

Η αλυσίδα εφοδιασμού για τα τηλέφωνα της σειράς Google Pixel 6 εξακολουθεί να είναι σε αταξία. Η ζήτηση ξεπερνά την προσφορά με χρόνο αναμονής πολλών εβδομάδων. Οι φήμες όμως, για ένα προσιτό μέλος της σειράς Pixel 6a είναι ήδη εδώ.

Ο εξωτερικός σχεδιασμός και οι διαστάσεις του Google Pixel 6a εμφανίστηκαν ήδη σε renders από τον διάσημο leaker Steve Hemmerstoffer, γνωστό και ως @onleaks. Τώρα, μαθαίνουμε για τον επεξεργαστή Pixel 6a και άλλες λεπτομέρειες χάρη σε έναν άλλο αξιόπιστο πληροφοριοδότη στην κινεζική έκδοση του Twitter, Weibo.

Προδιαγραφές οθόνης, επεξεργαστή και κάμερας Pixel 6a

Το τηλέφωνο υποτίθεται ότι θα συνοδεύεται από οθόνη OLED 6,2″ 1080p, chipset Snapdragon 778G με συνδεσιμότητα 5G και αισθητήρα Samsung GN1 50MP για την κύρια κάμερα. Ο χρήστης που μας πληροφορεί, επιβεβαιώνει το συμπαγές εξωτερικό 152,2 x 71,8 x 8,7 mm.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι διαστάσεις θα σημαίνουν ένα πολύ πιο λεπτό πλαίσιο από αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο Pixel 6. Αυτό θα ήταν περίεργο, δεδομένου ότι το Pixel 6a θα ήταν το προσιτό μέλος της σειράς, ενώ το 6 είναι ένα μεσαίο, αλλά θα έχουμε αισθητική όπου μπορούμε. Το κομμάτι των προδιαγραφών της κάμερας Pixel 6a που αποκαλύφθηκε είναι επίσης αρκετά ενθαρρυντικό, καθώς σημαίνει ότι και τα τρία μέλη της σειράς Pixel 6 θα είναι εξοπλισμένα με τον ίδιο αισθητήρα υψηλής ανάλυσης.

Τελευταία φορά που ακούσαμε για το υποτιθέμενο kit πίσω κάμερας Pixel 6a, ωστόσο, υποτίθεται ότι θα περιελάμβανε μόνο δύο αισθητήρες Sony 12MP, με μόνο την υπερευρεία κάμερα να αναβαθμίζεται σε σύγκριση με τις προδιαγραφές του Pixel 5a, με τη μορφή μεγαλύτερου μεγέθους pixel αισθητήρα που λαμβάνει περισσότερο φως. Οπότε, θα μάθουμε στο μέλλον ποιές φήμες αληθεύουν.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένου ότι η κυκλοφορία του Pixel 5a ήταν τον Αύγουστο, υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Pixel 6a και για να μάθετε τα πάντα για αυτό. Προς το παρόν, εδώ είναι μια λίστα με όλες τις φημολογούμενες προδιαγραφές του Pixel 6a:

  • Οθόνη OLED 6,2″ 1080p
  • Chipset Snapdragon 778G
  • Αισθητήρας κύριας κάμερας 50MP Samsung GN1 ή 12MP Sony IMX386
  • Αισθητήρας κάμερας υπερευρείας 12MP Sony IMX363
  • Μπροστινή κάμερα 8MP Sony IMX355
  • Συμπαγείς διαστάσεις 152,2 x 71,8 x 8,7 mm
Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Periskon

Συμπαγές διαστάσεις για να απορροφήσει περισσότερο φως. Το άκυρο

Κώστας Βλαχάκης

Γράφτηκε εκ παραδρομής. Διορθώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Google Google Play Play store

Google Play Store: Μπορείτε πλέον να κάνετε λήψη δύο εφαρμογών ταυτόχρονα

Το Google Play Store έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κόμβο εφαρμογών να επιτρέπει Συχνές ερωτήσεις από AI.