Google Pixel 6a: Με καλύτερο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Pixel 6

pixel 6a, Google Pixel 6a: Με καλύτερο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Pixel 6

Το Pixel 6a ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Google I/O 2022 και, ενώ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, έχουμε δει πολλές μονάδες να έχουν διαρρεύσει σε φωτογραφίες και unboxing και hands-on βίντεο.

Ο Μαλαισιανός YouTuber Fazli Halim έχει ήδη δημοσιεύσει ένα βίντεο με πλήρη κριτική του τηλεφώνου, όπου μοιράζεται τις σκέψεις του γι’ αυτό και το συγκρίνει με άλλα μέλη της σειράς Pixel 6. Σε αυτό, δείχνει ότι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται να είναι πιο γρήγορος και πιο αξιόπιστος από αυτόν στα flagship (περίπου στο 4:55).

Θυμίζουμε ότι οι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro έχουν εμφανίσει σειρά προβλημάτων από την κυκλοφορία τους, με τη Google να προωθεί ενημερώσεις υλικολογισμικού για να τα διορθώσει. Πολλές φορές, βέβαια, αυτό δε λειτούργησε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.