Google Pixel 6a: Σε unboxing βίντεο πριν την κυκλοφορία

pixel 6a, Google Pixel 6a: Σε unboxing βίντεο πριν την κυκλοφορία

Το Google Pixel 6a, αν και αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τις 28 Ιουλίου. Ωστόσο, τώρα κάνει την εμφάνισή του σε unboxing βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από τον χρήστη anjangz.

Στο βίντεο αποκαλύπτεται η Charcoal έκδοση, η οποία τοποθετείται με την οθόνη κάτω στη συσκευασία. Η οθόνη προστατεύεται από ένα λευκό φύλλο με οδηγίες για τα controls, τις θύρες και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

Στο κουτί υπάρχει ένα καλώδιο USB-C και ένας προσαρμογέας USB-C που φέρει την επωνυμία “Google Tensor”.

Το Google Pixel 6a έχει οθόνη OLED 6,1″ FullHD+ 60 Hz που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Έχει κάμερα selfie 8MP στο κέντρο και μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Στο πίσω μέρος έχουμε ένα φλας LED με δύο κάμερες – μια κύρια 12,2 MP και μια ultrawide 12 MP. Το smartphone έχει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και τρέχει Android 12.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στερεοφωνικά ηχεία, βαθμολογία IP67, συνδεσιμότητα 5G και μπαταρία 4.410 mAh με φόρτιση 18 W.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.