Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

pixel 7, Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Πλησιάζοντας στην εκδήλωση κυκλοφορίας της σειράς Google Pixel 7 στις 6 Οκτωβρίου, τα renders γίνονται όλο και πιο λεπτομερή, όλο και πιο αποκαλυπτικά.

Ο Ishan Agarwal και η 91mobiles μας παρουσιάζουν την καλύτερη ματιά στα δύο τηλέφωνα και τις χρωματικές επιλογές τους. Και οι δύο συσκευές ακολουθούν τη βασική σχεδίαση της σειράς Pixel 6, συμπεριλαμβανομένων των οθονών με τρύπες και του camera visor στο πίσω μέρος. Απλά τώρα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο αντί για γυαλί.

pixel 7, Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Οι χρωματικές επιλογές των Pixel 7 έχουν επιβεβαιωθεί από την Google και η νέα διαρροή δείχνει ότι το vanilla θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, πράσινο μέντας και μαύρο ενώ το Pro σε άσπρο και μαύρο, αν και περιμένουμε και μια νέα επιλογή χρώματος Hazel.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, και τα δύο τηλέφωνα Pixel 7 αναμένεται να φοράνε το chipset Tensor G2 με ενημερωμένα στοιχεία GPU, NPU και μόντεμ. Οι υπόλοιπες βασικές προδιαγραφές αναμένεται να ταιριάζουν πολύ με την απερχόμενη σειρά Pixel 6, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων οθονών, πίσω κάμερων και μπαταριών. Η λήψη selfie στο Pixel 7, ωστόσο, φέρεται να αυξάνεται στα 11MP από τα 8MP στο Pixel 6.

pixel 7, Google Pixel 7 και 7 Pro: Renders αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια

Η τιμή αναμένεται να είναι ίδια με τη σειρά Pixel 6, δηλαδή 599 $ για το Pixel 7 και 899 $ για το 7 Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.