Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

pixel 7 pro, Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

Tο Pixel 7 και το Pixel 7 Pro πρόκειται να αποκαλυφθεί πλήρως στις 6 Οκτωβρίου από τη Google σε μια ειδική εκδήλωση. Μέχρι τότε, και πλησιάζοντας σε αυτή την ημερομηνία, η ίδια η εταιρεία αλλά και άλλες πηγές αποκαλύπτουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές.

Σήμερα το πρώτο render που δημοσιεύτηκε από την Google στο Facebook δείχνει το μπροστινό μέρος του Pixel 7 Pro. Σε αυτό φαίνεται ότι οι καμπύλες της οθόνης έχουν μειωθεί πολύ σε σύγκριση με το Pixel 6 Pro. Ακόμα, υπάρχει ένα render του πίσω μέρους του Hazel colorway, δύο Pixel Watch και ένα ζευγάρι Pixel Buds Pro στην ίδια εικόνα.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro: Η τιμή τους θα είναι ίδια με των Pixel 6

Παράλληλα, μια νέα διαρροή μας λέει ότι το Pixel 7 θα κοστίζει όσο το Pixel 6 όταν κυκλοφόρησε και το Pixel 7 Pro, αντιστοίχως, όσο και το Pixel 6 Pro. Αυτό σημαίνει ότι το μικρότερο μοντέλο θα κοστίζει 599 $, ενώ το μεγαλύτερο 899 $. Αυτό, βέβαια, αφορά τις ΗΠΑ και, αν ακολουθηθεί το παράδειγμα της Apple, οι τιμές σε άλλες χώρες θα είναι πιο αυξημένες.

Όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, το Pixel 7 θα προσφέρεται σε Snow, Obsidian και Lemongrass, ενώ το Pixel 7 Pro θα διατίθεται σε Obsidian, Hazel και Snow. Το “Snow” φαίνεται να είναι ο τρόπος της Google να λέει “λευκό”, ενώ το “obsidian” είναι το “μαύρο”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Ξέρουμε αν θα κυκλοφορήσει επίσημα και στην Ελλάδα?

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, όπως και τις προηγούμενες χρονιές μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα ούτε και φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.

Software Google Google Pixel Pixel

Google Circle to Search: Θα μπορεί να λειτουργεί όταν χρησιμοποιούνται δύο apps ταυτόχρονα σε split-screen

Η Google παρουσίασε το Circle to Search τον Ιανουάριο, με το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης να κάνει ντεμπούτο με τη σειρά Galaxy S24.