Google Pixel 7 Pro: Το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Το Google Pixel 7 Pro βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του DxOMark με τα smartphone που έχουν την καλύτερη κάμερα με συνολική βαθμολογία 147. Το ολοκαίνουργιο Pixel μοιράζεται τώρα τη θέση Honor Magic4 Ultimate που έχει το ίδιο σκορ. Το iPhone 14 Pro έπεσε στην τρίτη θέση, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της κατάταξης της κάμερας selfie.

Σύμφωνα με το DxOMark, το Pixel 7 Pro έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με το Pixel 6 Pro στη ρύθμιση λογισμικού, η οποία συνέβαλε σε καλύτερο ζουμ και ποιότητα βίντεο. H κάμερα διαθέτει τώρα έναν αλγόριθμο ανάμειξης που βελτιώνει την απόδοση κατά τη χρήση ζουμ. Το Super Res Zoom χρησιμοποιεί πληροφορίες εικόνας τόσο από την κύρια όσο και από την τηλεκάμερα και τις συνδυάζει για τη συλλογή περισσότερων λεπτομερειών στην τελική λήψη.

pixel 7 pro, Google Pixel 7 Pro: Το smartphone με την καλύτερη κάμερα σύμφωνα με το DxOMark

Κατέχει την κορυφαία βαθμολογία στη νέα κατηγορία Friends & Family του DxOMark με ισχυρή διατήρηση αντίθεσης, αναπαραγωγή του τόνου του δέρματος και καλύτερες motion freezing επιδόσεις.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία macro που χρησιμοποιεί την κάμερα extra ultrawide, επιτρέποντας όμορφες κοντινές λήψεις σε διάφορες συνθήκες. Η συσκευή μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία macro καθώς πλησιάζετε πιο κοντά σε ένα θέμα. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα γρήγορο πάτημα στη διεπαφή χρήστη της εφαρμογής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jay

Επιτέλους ο βασιλιάς στο θρόνο του

Chris_BMW

Αυτό το DXO πως βαθμολογεί για την τελική κατάταξη είναι απορίας άξιο και αν γνωρίζει κάποιος ας με διαφωτίσει .
Χωρίζει την βαθμολογία της κάμερας σε 7 επιμέρους τμήματα .

Στα 4 από τα 7 αυτα επιμέρους τμήματα το I phone έχει μεγαλύτερο σκορ από το pixel και μάλιστα στα 3 από τα 7 έχει “top” score.

Πως στη γενική κατάταξη έρχεται τρίτο ;!

Δημητρης

Με συντελεστές βαρύτητας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.