Google Pixel 7: Θα υποστηρίζει βίντεο selfie 4K

Google Pixel 7, Google Pixel 7: Θα υποστηρίζει βίντεο selfie 4K

Μια νέα έκδοση 8.5 της εφαρμογής Google Camera για smartphone Pixel έχει αρχίσει να κυκλοφορεί και το 9to5Google επισήμανε ορισμένα στοιχεία σχετικά με το Google Pixel 7 στο τελευταίο του post “APK Insight”.

Στοιχεία υποδηλώνουν πως το Google Pixel 7 και το 7 Pro θα χρησιμοποιούν νέους αισθητήρες κάμερας μπροστά που θα έχουν τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K. Αυτό το κατάλαβαν από τις ετικέτες κάμερας που βρίσκονται στον κωδικό του APK “p21_front_setup” ο οποίος προηγουμένως είχε επισημανθεί μόνο στο Pixel 6 Pro.

Πληροφορίες για το αν θα πρόκειται για τον αισθητήρα 11,1 MP που βρίσκεται στο Google Pixel 6 Pro δεν υπάρχουν αλλά το 9to5Google δηλώνει με σιγουριά ότι θα αποκτήσουν τη δυνατότητα εγγραφής 4Κ στη selfie κάμερα.

Ακόμα, για το Pixel Tablet βρέθηκε κωδικός που “περιλαμβάνει πρώιμες προετοιμασίες” και πολλά στοιχεία δείχνουν πως έχει μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος. Λέγεται ότι αυτό το Tablet θα έχει μπροστινή κάμερα αλλά ακόμα είναι νωρίς γι’ αυτό.

Για το Pixel Tablet εντόπισαν ακόμα πως θα υπολείπεται κάποιες λειτουργίες. Δεν θα έχει πολλές από τις λειτουργίες κάμερας από τα smartphone Pixel, όπως: εγγραφή 4K, Ζουμ ήχου, Αργή κίνηση και φωτογραφίες Action Pan.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.