Google Pixel 7a: Διέρρευσε η τιμή σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

pixel 7a, Google Pixel 7a: Διέρρευσε η τιμή σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο

Η Google -επιβεβαιωμένα- πρόκειται να παρουσιάσει το Pixel 7a την ερχόμενη εβδομάδα, στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google I/O που ξεκινάει στις 10 Μαΐου.

Οι περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στη συσκευή είναι ήδη γνωστές και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε τις τιμές σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο (Για τις ΗΠΑ είχαν διαρρεύσει ήδη από τον περασμένο μήνα).

Σύμφωνα με το 9to5Google, η Google θα κυκλοφορήσει το Pixel 7a για 499 $ στις ΗΠΑ, δηλαδή 50 $ περισσότερο από το Pixel 6a. Σύμφωνα με tweet του billbil-kun και του Roland Quandt, αυτό θα ισχύει επίσης στην Ευρωζώνη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το Pixel 7a φημολογείται ότι θα πωλείται στα 509 € και 499 £ με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, αντίστοιχα.

Προηγούμενες διαρροές μας είχαν πληροφορήσει ότι η Google είχε αναπτύξει εκδόσεις 128 GB και 256 GB του Pixel 7a, αλλά δεν υπήρξαν διαρροές τιμών για το τελευταίο SKU μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, ο @billbil_kun ισχυρίζεται ότι οι επίσημες θήκες Pixel 7a της Google θα κοστίζουν 34,99 €, 5 € περισσότερο από αυτές των Pixel 6a και Pixel 7. Ο leakster προσθέτει ότι η Google θα προσφέρει επίσημες θήκες σε χρώματα Arctic Blue, Carbon (ανθρακί), Jade (έντονο πράσινο του νεφρίτη) και Λευκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Pixel 7a θα είναι το τελευταίο μοντέλο Pixel A-Series της Google.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.