Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσε στο Google Store

Google Pixel 8 Pro, Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσε στο Google Store

Η Google κάνει τόσα λάθη στο να κρατήσει κρυφές τις επερχόμενες συσκευές της που θα έλεγε κανείς ότι το κάνει επίτηδες. Αυτό συμβαίνει τώρα και με το Pixel 8 Pro, το οποίο εντοπίστηκε στο Google Store.

Η πορσελάνινη λευκή έκδοση του smartphone ανέβηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην πλατφόρμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε το σχεδιασμό του.

Google Pixel 8 Pro, Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσε στο Google Store

Αν και η εικόνα δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα, μπορούμε να δούμε το ενημερωμένο visor που φιλοξενεί τις υποτιθέμενες κύριες μονάδες 50MP, ultrawide 64MP και τηλεφακό 48MP. Οι κάμερες βρίσκονται δίπλα στο φλας LED και τον αισθητήρα θερμοκρασίας υπέρυθρων που φέρεται να επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν τη θερμοκρασία του σώματός τους, αν τον στρέψουν προς τους κροτάφους τους για λίγα δευτερόλεπτα.

Google Pixel 8 Pro, Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσε στο Google Store

Το Pixel 8 Pro αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει με LTPO OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η ναυαρχίδα θα τροφοδοτείται από το επερχόμενο chipset Tensor G3 μαζί με 12GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, αναμένεται να έρθει με μπαταρία 4.950 mAh με φόρτιση 27 W και θα τρέχει το Android 14.

Η σειρά Pixel 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Υπάρχει περίπτωση σε αυτό το μοντέλο να λειτουργούν στην Ελλάδα το wifi calling και το 5g;

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα, δεν προβλέπεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.