Smartphones

Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσε στο Google Store

Η Google κάνει τόσα λάθη στο να κρατήσει κρυφές τις επερχόμενες συσκευές της που θα έλεγε κανείς ότι το κάνει επίτηδες. Αυτό συμβαίνει τώρα και με το Pixel 8 Pro, το οποίο εντοπίστηκε στο Google Store.

Η πορσελάνινη λευκή έκδοση του smartphone ανέβηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην πλατφόρμα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε το σχεδιασμό του.

Αν και η εικόνα δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα, μπορούμε να δούμε το ενημερωμένο visor που φιλοξενεί τις υποτιθέμενες κύριες μονάδες 50MP, ultrawide 64MP και τηλεφακό 48MP. Οι κάμερες βρίσκονται δίπλα στο φλας LED και τον αισθητήρα θερμοκρασίας υπέρυθρων που φέρεται να επιτρέπει στους χρήστες να μετρούν τη θερμοκρασία του σώματός τους, αν τον στρέψουν προς τους κροτάφους τους για λίγα δευτερόλεπτα.

Το Pixel 8 Pro αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει με LTPO OLED 6,7 ιντσών με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η ναυαρχίδα θα τροφοδοτείται από το επερχόμενο chipset Tensor G3 μαζί με 12GB RAM και 128/256GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, αναμένεται να έρθει με μπαταρία 4.950 mAh με φόρτιση 27 W και θα τρέχει το Android 14.

Η σειρά Pixel 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.