Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Google Pixel 8a, Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας. Το smartphone το έχουμε ήδη δει σε renders που βασίζονται σε CAD και ακούγεται ότι θα είναι πιο ακριβό από το Pixel 7a.

Η αύξηση της τιμής άνοιξε μια συζήτηση για το ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις που μπορεί να φέρει η συσκευή και τη δικαιολογούν. Τώρα, ένα νέο leak έρχεται να δώσει την απάντηση.

Το Pixel 8a θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, κάτι που θα συμβαίνει για πρώτη φορά για ένα Pixel της σειράς a, και θα τροφοδοτείται από το chipset Tensor G3 όπως ακριβώς τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Η οθόνη του Pixel 8a θα έχει 1.400 nits μέγιστης φωτεινότητας HDR και η σχεδίαση θα ταιριάζει συνολικά με αυτή των Pixel 8 και Pixel 8 Pro, όπως ήταν, βέβαια, αναμενόμενο. Το 8a θα έχει υποστήριξη εξόδου DisplayPort και τις ίδιες ακριβώς κάμερες με το 7a.

Το πιο συναρπαστικό νέο (όχι για τους Έλληνες) είναι η διευρυμένη διαθεσιμότητά του. Το Pixel 7a είναι διαθέσιμο μόνο σε 21 χώρες και το 8a θα κυκλοφορήσει σε αυτές, αλλά θα προστεθούν και οι εξής: Τσεχία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.