Google Pixel 9: Νέο βίντεο δείχνει το ροζ μοντέλο με ενεργοποιημένη την οθόνη

Google Pixel 9, Google Pixel 9: Νέο βίντεο δείχνει το ροζ μοντέλο με ενεργοποιημένη την οθόνη

Μετά από το hands-on βίντεο ενός ροζ Pixel 9 που δημοσιεύτηκε στο “X”, σήμερα ένα άλλο βίντεο με τη συσκευή εμφανίστηκε στα social media.

Στο πρώτο βίντεο από τον Hani Mohamed Bioud, απολαύσαμε μια γρήγορη περιήγηση στο τηλέφωνο ενώ ο χρήστης περίστρεψε τη συσκευή στο χέρι του για να αναδείξει όλες τις πλευρές της συσκευής.

Το νέο βίντεο είναι διαφορετικό γιατί δείχνει τη συσκευή ενεργοποιημένη με την οθόνη να λειτουργεί. Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην είναι καν η ίδια συσκευή που πρωταγωνίστησε στο βίντεο της Τρίτης με απενεργοποιημένη την οθόνη. Το χρώμα αυτό θα είναι επίσημα γνωστό ως Peony.

@reparation_mobile23 Google pixel  على خطى الآيفون 😉 #iphone #googlepixel ♬ son original – Reparation_mobile23

Άλλες φημολογούμενες επιλογές χρωμάτων μπορεί να περιλαμβάνουν το μαύρο, το λευκό και το πράσινο.

Ως γνωστόν, θα υπάρξουν τρεις παραλλαγές Pixel 9 φέτος ξεκινώντας με το βασικό Pixel 9 και την οθόνη 6,24 ιντσών (και δύο πίσω κάμερες), το Pixel 9 Pro με την οθόνη 6,34 ιντσών (και τρεις κάμερες) και το Pixel 9 Pro XL με την οθόνη 6,73 ιντσών (και τρεις πίσω κάμερες). Το Pixel 9 και το Pixel 9 Pro θα χρησιμοποιούν και τα δύο το ίδιο μέγεθος πάνελ. η διαφορά 0,10 ιντσών στο μέγεθος της οθόνης οφείλεται στα πιο λεπτά πλαίσια στο Pixel 9 Pro.

Η σειρά Pixel 9 θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή εφαρμογών Tensor G4 (AP) 4 nm, ο οποίος θα διαθέτει μια διαμόρφωση που περιλαμβάνει έναν πυρήνα CPU Cortex-X4 υψηλής απόδοσης με ταχύτητα ρολογιού που φτάνει τα 3,1 GHz, τρία κορυφαία απόδοση Cortex-A720 Πυρήνες CPU με ταχύτητα ρολογιού που φτάνει τα 2,6 GHz και τέσσερις πυρήνες CPU υψηλής απόδοσης Cortex-A520 με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 1,95 GHz.

Υπάρχουν εικασίες ότι οι μονάδες Pixel 9 που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες προήλθαν από ένα κατάστημα λιανικής στην Αλγερία και το τηλέφωνο διαθέτει 256 GB αποθηκευτικού χώρου.

Με την κίνησή της να μεταφέρει την αποκάλυψη της σειράς Pixel 9 από τον Οκτώβριο στις 13 Αυγούστου, η Google ανεβάζει την επίσημη δημόσια κυκλοφορία του Android 15, αλλά φέρνει στον καταναλωτή τα πιο πρόσφατα μοντέλα Pixel πριν από την άφιξη της σειράς iPhone 16.

Η Google αναμένεται επίσης να παρουσιάσει τη δεύτερη επανάληψη του αναδιπλούμενου Pixel της, το Pixel 9 Pro Fold, παράλληλα με τη σειρά Pixel 9. Αυτό επιτρέπει στην Google να τροφοδοτεί το νέο αναδιπλούμενο με το Tensor G4 AP παρακάμπτοντας μια γενιά από το Tensor G2 AP που τροφοδοτούσε το OG Pixel Fold .

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Νέες φήμες ότι θα έχει την 5x τηλεφακό κάμερα του iPhone 15 Pro Max

Το επερχόμενο iPhone 16 Pro της Apple θα αποκτήσει την κάμερα περισκοπίου τετραπρισμού με οπτικό ζουμ 5x του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones featured HMD Global

HMD View: Διέρρευσαν προδιαγραφές και εικόνες

Tο νέο HMD View διέρρευσε πριν την κυκλοφορία του και πρόκειται για ένα smartphone με οθόνη FHD+ OLED, κύρια κάμερα 50 MP με OIS.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro: Αυτά είναι όλα τα φημολογούμενα χρώματα

Τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro είναι προ των πυλών, καθώς θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση της Google στις 13 Αυγούστου.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 και Z Flip6: Μάθαμε όλες οι προδιαγραφές

Τα δύο πιο σημαντικά αναδιπλούμενα της Samsung για τη χρονιά, το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Z Flip6, αποκαλύφθηκαν πλήρως.