Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν επίσημες θήκες και διαφημιστικό υλικό

Google Pixel 9 Pro, Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν επίσημες θήκες και διαφημιστικό υλικό

Η Google μπορεί να προσπάθησε να αποτρέψει εκτενή leak των επερχόμενων συσκευών της πραγματοποιώντας την ετήσια εκδήλωση κυκλοφορίας της δύο μήνες νωρίτερα τον Αύγουστο, αλλά αυτή η τακτική φαίνεται πως δε λειτούργησε καθόλου.

Σήμερα διέρρευσαν νέα διαφημιστικά υλικά, προωθητικά βίντεο και επίσημες θήκες.

Google Pixel 9 Pro, Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν επίσημες θήκες και διαφημιστικό υλικό

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσαν οι επίσημες θήκες των Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL. Η πρώτη συσκευή θα έχει θήκες πυριτίου σε Charcoal, Porcelain, Hazel, Rose και Aloe. Το τελευταίο είναι περίεργο γιατί το ίδιο το Pixel 9 Pro δεν αναμένεται να προσφερθεί σε απόχρωση Aloe.

Προχωρώντας στο μοντέλο XL, οι θήκες του θα έχουν τα ίδια χρώματα με το Pixel 9 Pro, εκτός από την παραλλαγή Aloe.

Στη συνέχεια, ένα προωθητικό βίντεο για τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL κυκλοφόρησε και δημοσιεύτηκε στο YouTube, όπου δυστυχώς αφαιρέθηκε στο μεταξύ “για παράβαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του YouTube”. Το βίντεο επικεντρώθηκε στο γεγονός ότι το Pixel Pro θα προσφερθεί τώρα, για πρώτη φορά, σε δύο μεγέθη. Επιβεβαιώνει επίσης τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Google για ενημέρωση λογισμικού – η εταιρεία υπόσχεται επτά χρόνια Pixel Feature Drops.

Υπάρχει επίσης μια γρήγορη ματιά στα Στιγμιότυπα οθόνης Pixel, τα οποία επιτρέπουν την εύκολη αναζήτηση οποιουδήποτε στιγμιότυπου οθόνης είχε αποθηκευτεί στο παρελθόν. Φυσικά, η Google καυχιέται επίσης για τις κάμερες «Pro-level» στα δύο μοντέλα Pro, με το Super Res Zoom Video και μια νέα λειτουργία Add Me που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και σας επιτρέπει να τραβάτε δύο ομαδικές λήψεις και στη συνέχεια να τις συγχωνεύσετε με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Google Pixel 9 Pro, Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν επίσημες θήκες και διαφημιστικό υλικό

Αυτό διασφαλίζει ότι όλοι βρίσκονται στην τελική εικόνα, συμπεριλαμβανομένου του ατόμου που τραβά τη φωτογραφία. Ακόμα, διαφημίζεται, βεβαίως, το Google Gemini.

Τέλος, υπήρξε άλλο ένα βίντεο που διέρρευσε και αυτή τη φορά που εστίαζε στο «vanilla» Pixel 9, το οποίο επίσης αφαιρέθηκε από το Youtube.

Αυτό αντικαθιστά το Add Me με το Magic Editor που χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να “ξαναφανταστείτε” τις λήψεις σας και επίσης καυχιέται για το πώς το τηλέφωνο έχει “ανθεκτική σχεδίαση”, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Διαφορετικά, είναι αρκετά παρόμοιο, όπως προορίζεται να είναι, καθώς πρόκειται να είναι μέρος της ίδιας διαφημιστικής καμπάνιας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition της Samsung το περιμένουμε εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Gear featured Honor IFA 2024

Honor Watch 5: Μεγαλύτερη και φωτεινότερη οθόνη, διάρκεια μπαταρίας 15 ημερών

Εκτός από την παγκόσμια κυκλοφορία του αναδιπλούμενου Magic V3, η Honor ανακοίνωσε το νέο της smartwatch Honor Watch 5.

Smartphones featured Honor

Honor Magic V3, MagicPad 2 και MagicBook Art 14: Ανακοινώθηκε η παγκόσμια κυκλοφορία τους

H Honor ανακοίνωσε το παγκόσμιο ντεμπούτο του αναδιπλούμενου Magic V3 μαζί με το tablet MagicPad 2 και το laptop MagicBook Art 14.