Google Pixel 9 Pro Fold: Ίσως φέρει την καλύτερη κάμερα σε αναδιπλούμενο

Google Pixel 9 Pro Fold, Google Pixel 9 Pro Fold: Ίσως φέρει την καλύτερη κάμερα σε αναδιπλούμενο

Η Google φέρεται να ετοιμάζει τουλάχιστον τέσσερις συσκευές της σειράς Pixel 9, μεταξύ των οποίων και έναν διάδοχο του Fold.

Το Pixel 9 6,24 ιντσών εμφανίστηκε με την κωδική ονομασία “tokay”, ένα Pixel 9 Pro 6,34 ιντσών είναι το “caiman”, το project Pixel 9 Pro XL των 6,73 ιντσών ονομάζεται “komodo” και προφανώς υπάρχει ένα Pixel 9 Pro Fold γνωστό ως “comet”.

Δε μιλάμε για ένα Pixel Fold 2, ούτε ένα Pixel 9 Fold, αλλά μάλλον για ένα μεγάλο, ογκώδες Pixel 9 Pro Fold, που συγχρονίζεται με τη σειρά 9 των τηλεφώνων Pixel της Google.

Ενώ και τα τρία τηλέφωνα Pixel 9 διέρρευσαν και μάλιστα συγκρίθηκαν σε βίντεο με το Pixel 8, το Samsung Galaxy S24 Ultra ή το iPhone, το αναδιπλούμενο μοντέλο Pixel 9 είχε μείνει κρυφό. Τώρα, όμως, το δημοσίευσε το SlashLeaks που το βρήκε στη βάση δεδομένων πιστοποίησης του NCC να ποζάρει δίπλα σε έναν χάρακα.

Το τηλέφωνο έχει προφανώς μεγαλύτερη οθόνη από το αρχικό Pixel Fold. Σύμφωνα με τον διπλανό χάρακα, οι διαστάσεις του έχουν μεγαλώσει προς μια κατεύθυνση και φαίνεται να έχουν συρρικνωθεί προς μια άλλη. Το ύψος είναι περίπου μισή ίντσα ψηλότερο από το Pixel Fold 5,50 x 6,25 x 0,23 ίντσες (139,7 x 158,7 x 5,8 mm) , αλλά το πλάτος του τηλεφώνου όταν ανοίγει φαίνεται να είναι σχεδόν το ίδιο με το ύψος, φέρνοντας το σχήμα του πιο κοντά στο ένα τετράγωνο.

Αυτό προϋποθέτει μια νέα αναλογία οθόνης του πάνελ 7,6 ιντσών που δίνει εντολή στο πρώτο αναδιπλούμενο Pixel ή μια μεγαλύτερη οθόνη, ανάλογα με το πόσο λεπτά είναι τα πλαίσια σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Η βάση δεδομένων NCC κατέγραψε επίσης το μέγεθος της μπαταρίας των 4560 mAh, που αποτελείται από δύο πακέτα – 1183 mAh και 3377 mAh – που λειτουργούν παράλληλα, όπως στα περισσότερα πτυσσόμενα. Το τρέχον Pixel Fold έρχεται με 4821 mAh, ώστε η οθόνη να είναι καλύτερα μιας νεότερης, πιο αποδοτικής γενιάς OLED, μαζί με το chipset Tensor G4.

Ακόμα, στις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε το περίπλοκο camera island, του οποίου τα περίτεχνα συστήματα αισθητήρων και φακών εκτείνονται σε δύο σειρές, υπονοώντας ότι η Google ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο στο τμήμα φωτογραφίας.

Υπάρχει ξεκάθαρα ένας φακός ζουμ περισκοπίου, αλλά και ένας επιπλέον φακός που δεν υπάρχει στο OG Fold, οπότε ανυπομονούμε να δούμε αν το Pixel 9 Pro Fold θα γίνει το πτυσσόμενο τηλέφωνο με την καλύτερη κάμερα εκεί έξω, έναν Αχιλλέα τακούνι αυτού του τύπου λυγισμένων ακουστικών σε σύγκριση με τα «άκαμπτα» αδέρφια τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro XL: Teardown βίντεο επιβεβαιώνει τα προβλήματα με την αντικατάσταση της μπαταρίας

Λίγες ώρες αφότου το iFixit δημοσίευσε το teardown βίντεό του για το Google Pixel 9 Pro XL ο Zack στο JerryRigEverything ανέβασε τη δική του εκδοχή.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro Fold: Δείτε unboxing και σύγκριση με το OG Pixel Fold

Tο Google Pixel 9 Pro Fold δεν έχει ξεκινήσει να αποστέλλεται ακόμα αλλά ένας τυχερός έχει ήδη στα χέρια του μια μονάδα σε Obsidian απόχρωση.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9a: Εμφανίστηκε σε εικόνες με σχεδόν επίπεδο camera bar

Η σειρά Pixel 9 κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες με τέσσερα μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Pixel 9, δύο Pro και ενός αναδιπλούμενου.

Smartphones Android Google Google Pixel

Θα πάρει η σειρά Pixel 6 Android 16;

Όταν κυκλοφόρησε η σειρά Pixel 6, η Google είχε υποσχεθεί ότι θα λάβουν τρία χρόνια ενημερώσεων συστήματος και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.