Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on review βίντεο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία

Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Hands-on review βίντεο εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία

Το ότι τα τηλέφωνα της Google διαρρέουν αρκετά πριν την επίσημη παρουσίασή τους, αποκαλύπτοντας σχεδόν τα πάντα για αυτά, είναι γνωστό.

Η σειρά Pixel 9 δεν αποτελεί εξαίρεση, με τεράστια leak γύρω από τα τηλέφωνα να εμφανίζονται στο διαδίκτυο από τότε που η Google επιβεβαίωσε την εκδήλωση κυκλοφορίας τους για τις 13 Αυγούστου, δηλαδή δύο μήνες νωρίτερα από το συνηθισμένο.

Πέρα από όλα τα renders που διέρρευσαν, τώρα ένας Ουκρανός YouTuber ανέβασε τώρα μια κριτική 20 λεπτών για το Pixel 9 Pro XL.

To hands-on βίντεο δείχνει τη σχεδίαση του Pixel 9 Pro XL με στρογγυλεμένες γωνίες σε όλο του το μεγαλείο. Όπως έδειξαν προηγούμενα renders, το επερχόμενο Pixel της Google θα έχει γυαλισμένες επίπεδες άκρες, κάτι που ο YouTuber επισημαίνει ότι ότι του θυμίζει το iPhone 13 Pro Max.

Δεδομένου του γυαλιστερού φινιρίσματος, το τηλέφωνο μοιάζει να μπορεί να γρατσουνιστεί εύκολα στην καθημερινή χρήση. Σε αντίθεση με το πλαίσιο, το πίσω τζαμάκι του Pixel 9 Pro XL έχει ματ φινίρισμα για καλύτερο κράτημα.

Η Google δεν θα αλλάξει τη θέση των ρυθμιστών έντασης ήχου και των κουμπιών λειτουργίας στο Pixel 9 Pro XL, τα οποία βρίσκονται στην ίδια τοποθεσία με το Pixel 8 Pro. Η SIM έχει μετακινηθεί στο κάτω μέρος στα αριστερά της θύρας USB-C.

Στο βίντεο, ο YouTuber συγκρίνει επίσης το Pixel 9 Pro XL με το iPhone 15 Pro Max και το Samsung Galaxy S24 Ultra. Το Pixel και το iPhone προφανώς ζυγίζουν σχεδόν το ίδιο – περίπου 220 γραμμάρια – και έχουν παρόμοιες διαστάσεις, με το Pixel να είναι λίγο ψηλότερο από το iPhone.

Σε σύγκριση με το Galaxy S24 Ultra, το Pixel 9 Pro XL είναι ελαφρώς μικρότερο και έχει πιο εργονομικό σχεδιασμό, χάρη στις στρογγυλεμένες γωνίες του.

Δύο εβδομάδες από την επίσημη κυκλοφορία του Pixel 9

Ο YouTuber δεν ενεργοποίησε το Pixel 9 Pro XL για να το δούμε σε δράση. Αυτό υποδηλώνει ότι η συσκευή είναι πιθανόν μια μη λειτουργική μονάδα καθυστερημένης προπαραγωγής. Ωστόσο, το βίντεο μας δίνει μια λεπτομερή ματιά στη σχεδίαση του τηλεφώνου από όλες τις γωνίες πριν από την επίσημη αποκάλυψη του Pixel 9 Pro από την Google.

Χάρη σε προηγούμενες διαρροές, γνωρίζουμε ακόμα για το Pixel 9 Pro XL ότι θα διαθέτει τσιπ Tensor G4, 16 GB RAM και οθόνη OLED 6,8 ιντσών 120 Hz που μπορεί να γίνει πολύ φωτεινή . Η Google φέρεται να υιοθετεί αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων στα νέα Pixel της για καλύτερη αξιοπιστία.

Σίγουρα μέχρι την επίσημη αποκάλυψη της νέας σειράς smartphone του τεχνολογικού γίγαντα θα έχουμε και άλλα leak και πιθανότατα θα γνωρίζουμε τα πάντα πριν τις 13 Αυγούστου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro Fold: Απέτυχε σε τεστ κάμψης – Έσπασε στα δύο

Το Google Pixel Fold είχε αποτύχει στο τεστ κάμψης του JerryRigEverything και τώρα ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί ο διαδοχός του, το Google Pixel 9 Pro Fold.

Smartphones Galaxy Google Google Pixel

Circle to Search: Η λειτουργία έρχεται και σε συσκευές εκτός Pixel και Galaxy

To Circle to Search σάς επιτρέπει να κυκλώνετε οτιδήποτε στην οθόνη και να τρέχετε μια οπτική αναζήτηση μέσω Google Search και Google Lens.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.