Google Pixel 9 Pro XL: Teardown βίντεο επιβεβαιώνει τα προβλήματα με την αντικατάσταση της μπαταρίας

Google Pixel 9 Pro XL, Google Pixel 9 Pro XL: Teardown βίντεο επιβεβαιώνει τα προβλήματα με την αντικατάσταση της μπαταρίας

Λίγες ώρες αφότου το iFixit δημοσίευσε το teardown βίντεό του για το Google Pixel 9 Pro XL ο Zack στο JerryRigEverything ανέβασε τη δική του εκδοχή.

Η συσκευή ανοίγει από πίσω με θερμότητα και ισοπροπυλική αλκοόλη. Από την αρχή, οι επισκευές φαίνονται ελαφρώς παρεμποδισμένες από τη χρήση λιγότερο κοινών βιδών σε ορισμένα μέρη. Και υπάρχουν επίσης πολλά μεγέθη βιδών, τα οποία μπορούν να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία επανασυναρμολόγησης.

Η διαδικασία αφαίρεσης της μπαταρίας είναι αρκετά δύσκολη, όπως έχει αποδειχθεί και στο άλλο βίντεο. Η γλωττίδα έλξης ουσιαστικά σπάει χωρίς να κάνει τη δουλειά της, επομένως πρέπει να χρησιμοποιηθεί οινόπνετμα για να διαλύσει η πολύ δυνατή κόλλα.

Το Google Pixel 9 Pro XL, κατά την άποψη του Zack, έχει τη δυσκολότερη αντικατάσταση της μπαταρίας από οποιοδήποτε βασικό τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων των iPhone.

Η οπή του μικροφώνου έχει ένα σχέδιο που αποτρέπει το τρύπημα της εάν εισαγάγετε κατά λάθος το εργαλείο αφαίρεσης SIM σε αυτήν. Οι κάμερες είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεγάλες, δικαιολογώντας κάπως το μέγεθος του camera island.

Τόσο η Samsung όσο και η Apple έχουν βελτιώσει μαζικά τη δυνατότητα επισκευής των smartphone τους πρόσφατα, αλλά η Google φαίνεται πως δεν ακολουθεί αυτό το παράδειγμα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iPad featured

Οι χρήστες iPad στην ΕΕ θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές από εναλλακτικά καταστήματα από τις 16 Σεπτεμβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει την πώληση εφαρμογών iPad μέσω καταστημάτων εφαρμογών τρίτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τη Δευτέρα.

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.