Google Pixel 9a: Εμφανίστηκε σε εικόνες με σχεδόν επίπεδο camera bar

Google Pixel 9a, Google Pixel 9a: Εμφανίστηκε σε εικόνες με σχεδόν επίπεδο camera bar

Η σειρά Pixel 9 κυκλοφόρησε πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες με τέσσερα μέλη, συμπεριλαμβανομένου του Pixel 9, δύο Pro και ενός αναδιπλούμενου. Τώρα ίσως παίρνουμε μια πρώτη ματιά από ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, το Pixel 9a.

Από μπροστά, η συσκευή φαίνεται με επίπεδη οθόνη και διάτρητη οπή για την κάμερα selfie της. Τα πλαίσια φαίνεται να είναι παχύτερα από αυτά των μοντέλων Pixel 9 και 9 Pro, κάτι που δεν θα ήταν έκπληξη δεδομένου ότι το Pixel 8a είχε επίσης παχύτερα πλαίσια από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Τα πλαίσια του 9a φαίνεται να είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο όπως του Pixel 9 και διαθέτουν το ίδιο ματ φινίρισμα. Η υποδοχή SIM, η θύρα USB-C και το ηχείο βρίσκονται όλα στο κάτω μέρος.

Στο πίσω μέρος, το 9a έχει μια γυάλινη πλάτη με ένα μικρό camera bar που φιλοξενεί τις διπλές κάμερες και έναν γυαλιστερό δακτύλιο γύρω από τους αισθητήρες που είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το πίσω μέρος.

Η νέα διαρροή υποδηλώνει ότι το Pixel 9a θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του τρέχοντος έτους και θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου και του ασημί. Η συσκευή, τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει με το νέο chipset Tensor G4 της Google.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Google Google Chrome

Google Chrome: Πώς να απαλλαγείτε εύκολα από τις ανεπιθύμητες ειδοποιήσεις ιστοτόπων

Πολλές φορές αποδεχόμαστε να μας έρχονται ειδοποιήσεις από ιστότοπους χωρίς να θέλουμε πραγματικά, από κεκτημένη ταχύτητα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.