Google Pixel 9a: Leak αποκαλύπτει αξιοσημείωτη αλλαγή στο σχεδιασμό

Google Pixel 9a, Google Pixel 9a: Leak αποκαλύπτει αξιοσημείωτη αλλαγή στο σχεδιασμό

Η Google αρέσκεται στο να ενημερώνει τη σχεδίαση των προϊόντων της και αυτό θα κάνει και με το Pixel 9a, renders του οποίου διέρρευσαν και δείχνουν αξιοσημείωτες αλλαγές.

Ο αξιόπιστος leakster OnLeaks και το AndroidHeadlines συνεργάστηκαν για να μας φέρουν renders του Pixel 9a, του τηλεφώνου ανώτερης μεσαίας κατηγορίας που πιθανώς θα διαδεχθεί το Pixel 8a ως ένα από τα καλύτερα budget phones της αγοράς. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες μιας μονάδας προπαραγωγής που διέρρευσαν, το νέο τηλέφωνο δεν θα διαθέτει το camera bar του προκατόχου του.

Στα renders, η σχεδίαση του Pixel 9a μοιάζει με έναν συνδυασμό του Pixel 9 και του Pixel 9 Pro Fold. Το camera bar που κάλυπτε το πάνω πλάτος του Pixel 8a έχει φύγει και έχει αντικατασταθεί από ένα camera island σε σχήμα γραμμής αναζήτησης Google που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πλάτη του τηλεφώνου και δεν έχει bump. Το φλας LED είναι τοποθετημένο εκτός.

Άλλες πτυχές σχεδίασης παραμένουν ως επί το πλείστον αμετάβλητες, με το τηλέφωνο να εξακολουθεί να έχει στρογγυλεμένες γωνίες και να υπάρχει ακόμα ένα cutout στην οθόνη για την κάμερα.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής φήμες, όπως και άλλα πρόσφατα τηλέφωνα της σειράς a, το Pixel 9a θα έχει πιθανώς τον ίδιο Tensor G4 επεξεργαστή με τα πιο premium τηλέφωνα της Google. Είναι επίσης πιθανό να έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα 4.492 mAh του Pixel 8a. Το Pixel 9a φέρεται να είναι το τελευταίο τηλέφωνο της Google με τσιπ κατασκευασμένο από τη Samsung, καθώς το G5 φημολογείται ότι είναι ένα πλήρως προσαρμοσμένο τσιπ που θα κατασκευαστεί από την TSMC, η οποία επίσης κατασκευάζει τσιπ για την Apple και την Qualcomm, αντί για τη Samsung.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A16 5G & A16 4G: Απολαύστε τα σε όλα τα χρώματα

Το Samsung Galaxy A16 5G δεν έχει γίνει επίσημο αλλά οι διαρροές μας έχουν δώσει μια πολύ καλή ιδέα του τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Smartphones featured HMD Global Nokia

Τέλος εποχής; Η HMD καταργεί τα smartphone της Nokia σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές

Νωρίτερα φέτος, η HMD άλλαξε στρατηγική στον τομέα των smartphone και εγκατέλειψε το brand της Nokia για τα δικά της smartphone.

Gear Apple featured iPad

Tι να περιμένουμε από μια εκδήλωση παρουσίασης της Apple τον Οκτώβριο

Η Apple πιθανότατα θα πραγματοποιήσει άλλη μια εκδήλωση τον Οκτώβριο για να ανακοινώσει τους νέους Mac και τα iPad.