Google Pixel 9a: Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone

Google Pixel 9a, Google Pixel 9a: Περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone

Το επερχόμενο Pixel 9a της Google διέρρευσε σε render που βασίζονται σε CAD χθες και σήμερα έχουμε μια νέα διαρροή που μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

H συσκευή υποτίθεται ότι θα προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα, τα οποία η Google θα ονομάσει Porcelain, Obsidian, Peony και Iris. Ουσιαστικά μιλάμε για λευκό, μαύρο, ροζ και μωβ-μπλε, αντίστοιχα.

Ακόμα, το Pixel 9a θα έχει ύψος 154 χλστ. και πλάτος 73 χλστ., καθιστώντας το περίπου 1,9 χλστ. ψηλότερο και 0,3 χλστ. φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Από την άλλη πλευρά, το νέο τηλέφωνο θα είναι πιο λεπτό στα 8,5 χλστ. έναντι των 8,9 χλστ. του 8a.

Aυτές οι διαφορές είναι εξαιρετικά μικρές και μοιάζει απίθανο να τις παρατηρήσει κανείς, εκτός κι αν βάλει τις δύο συσκευές δίπλα δίπλα και ψάξει να τις βρει.

Το Pixel 9a αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο συνέδριο προγραμματιστών I/O της Google, αν και με την εταιρεία να αλλάζει πρόσφατα την ανακοίνωση υλικού και το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της μπορεί να εμφανιστεί και νωρίτερα. Παράλληλα, ακούγεται πως και το Android 16 θα έρθει νωρίτερα την ερχόμενη χρονιά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Android 16: Ίσως έρθει νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Η Google κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του Android κάθε χρόνο και από το 2013 οι εκδόσεις έρχονται όλες μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Dummy δείχνει τις διαστάσεις και τα πιο λεπτά του πλαίσια

Χθες, μια διαρροή έδειξε μια θήκη για το Samsung Galaxy S25 Ultra, αλλά τώρα μπορούμε να δούμε το τηλέφωνο σε φωτογραφίες και ένα βίντεο.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Θα εγκαταλείψει η Samsung το Galaxy S26;

Το 2026, η κορεατική Samsung θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή στη γκάμα της, εγκαταλείποντας το Galaxy S26.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: H θήκη του εμφανίζεται σε βίντεο με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Samsung Galaxy S22 Ultra εγκατέλειψε τις στρογγυλεμένες γωνίες του προκατόχου του για να ορθογώνιες, όπως και τα τηλέφωνα που ακολούθησαν.