Google Pixel: Αποκαλύφθηκαν αρκετά νέα μοντέλα και ένα foldable

Google Pixel, Google Pixel: Αποκαλύφθηκαν αρκετά νέα μοντέλα και ένα foldable

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την ανακοίνωση του Google Pixel 4a, και όπως είναι λογικό έχουν ξεκινήσει τα leaks για τα επόμενα smartphones του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού. Ξέρουμε ήδη, ότι το φθινόπωρο η εταιρεία θα παρουσιάσει τα Pixel 4a 5G και Pixel 5, αλλά τώρα διέρρευσαν πληροφορίες για όλα τα Pixel smartphones που θα κυκλοφορήσουν μέχρι και το τέλος του 2021.

Αποκαλύφθηκαν όλα τα επερχόμενα Pixel smartphones

Σύμφωνα με έγγραφο το οποίο ανακάλυψε η ιστοσελίδα 9to5Google, η Google ετοιμάζει αρκετά νέα Pixel smartphones και ένα από αυτά θα είναι foldable. Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος εντόπισε μία λίστα με όλα τα smartphones της εταιρείας, εκτός από το Pixel 1.

Η εν λόγω λίστα περιέχει όλα τα μοντέλα μέχρι και το Google Pixel 4a που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Στη συνέχεια, αναφέρει τα Pixel 4a 5G και Pixel 5, και το έγγραφο σημειώνει ότι θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.

Μετά τα γνωστά smartphones, εμφανίζονται τέσσερα κωδικά ονόματα, το “Barbette”, το “Raven”, το “Oriole”, και το “Passport”. Το πρώτο όνομα έχει γίνει γνωστό ότι ανήκει στο Google Pixel 5a, αλλά τα υπόλοιπα τρία τα βλέπουμε πρώτη φορά.

Ωστόσο, το έγγραφο αναφέρει ότι το “Passport” θα είναι foldable smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Οπότε, η Google σχεδιάζει να διαθέσει στην αγορά ένα αναδιπλούμενο smartphone, αλλά θα κάνει την κίνηση της σχετικά καθυστερημένα, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Να αυξάνεται ο ανταγωνισμός στα fold για να πέσουν οι τιμές. Όσο και καλά να είναι τα υπάρχων, 2 χιλιάρικα είναι πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.