Google Pixel Camera: Mπορείτε πλέον να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Astrophotography χειροκίνητα

Pixel Camera Astrophotography, Google Pixel Camera: Mπορείτε πλέον να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Astrophotography χειροκίνητα

Η εφαρμογή Pixel Camera της Google επιτυγχάνει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ των χαρακτηριστικών και της χρηστικότητας, παρέχοντας όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να πετύχετε το τέλειο κλικ.

Το app διαθέτει ακόμη και λειτουργία Αστροφωτογραφίας, επιτρέποντάς σας να απαθανατίζετε τον νυχτερινό ουρανό. Σε αντίθεση με το Night Sight και τη λειτουργία Pro, ωστόσο, δεν υπήρχε τρόπος να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Astrophotography χειροκίνητα. Αυτό αλλάζει με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Pixel Camera.

Ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αστροφωτογραφίας σε ένα τηλέφωνο Pixel αυτή τη στιγμή είναι να το τοποθετήσετε σε μια σταθερή επιφάνεια, να στρέψετε τη φωτογραφική μηχανή προς τον νυχτερινό ουρανό και να μεταβείτε στο Night Sight στην εφαρμογή κάμερας.

Με την τελευταία έκδοση της κάμερας Pixel (v9.5.118), όταν μεταβείτε για πρώτη φορά στο Night Sight, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που επισημαίνει την εισαγωγή της λειτουργίας χειροκίνητης αστροφωτογραφίας. Μετά από αυτό, βουτήξτε στις γρήγορες ρυθμίσεις Night Sight και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Astrophotography είναι ενεργοποιημένη.

Pixel Camera Astrophotography, Google Pixel Camera: Mπορείτε πλέον να ενεργοποιείτε τη λειτουργία Astrophotography χειροκίνητα

Στη λειτουργία Night Sight, θα δείτε στη συνέχεια το εικονίδιο Astrophotography, που αντιπροσωπεύεται από ένα φεγγάρι και ένα αστέρι, κάτω δεξιά. Έχετε επίσης χειροκίνητο έλεγχο της διάρκειας της λειτουργίας, η οποία μπορεί να είναι έως και τέσσερα λεπτά. Ένα μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο θα επιτρέψει στο Pixel σας να τραβήξει 16 φωτογραφίες με έκθεση 16 δευτερολέπτων η καθεμία και να τις συγχωνεύσει σε μία για την καλύτερη ποιότητα.

Τοποθετήστε το τηλέφωνο σε μια σταθερή επιφάνεια, ρυθμίστε σωστά το πλαίσιο και πατήστε το κουμπί κλείστρου για να ενεργοποιήσετε ένα χρονόμετρο 5 δευτερολέπτων. Μετά από αυτό, το τηλέφωνο θα αρχίσει να καταγράφει τον νυχτερινό ουρανό. Δεν μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το χρονόμετρο, αλλά είναι χρήσιμο επειδή έχετε αρκετό χρόνο για να τοποθετήσετε σωστά το τηλέφωνο αφού πατήσετε το κλείστρο. Ανάλογα με τo μοντέλο Pixel και τη διάρκεια έκθεσης, η τελική επεξεργασία εικόνας μπορεί να διαρκέσει λίγο.

Η Google πιθανόν να προωθήσει την πιο πρόσφατη έκδοση της κάμερας Pixel μέσω του Play Store, κάτι που μπορεί να διαρκέσει λίγο ή να φορτώσει χειροκίνητα την έκδοση παγιδεύοντας το APK από το APKMirror. Πρέπει να κάνετε λήψη του πακέτου APK 500 MB και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή APKMirror.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel 9 Pro XL

Λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης αποκλειστικές για τα Google Pixel 9 ίσως έρθουν και σε παλαιότερα μοντέλα

Κάποια χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Pixel 9 μπορεί να φτάσουν και σε παλαιότερες συσκευές της Google.

Software Google Google Pixel Pixel

Η Google παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες Android που δεν θα περιορίζονται στα Pixel

Η Google λανσάρει τέσσερις νέες δυνατότητες Android, οι οποίες δεν θα περιορίζονται στα Pixel της, ενώ υπάρχει και μία για το Wear OS.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold παίρνουν την πρώτη τους ενημέρωση

H Google κυκλοφόρησε τα Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL και 9 Pro Fold τον περασμένο μήνα και τώρα λαμβάνουν την πρώτη τους ενημέρωση λογισμικού.

Software featured Google Google Play Store

Google Play Store: Επιτρέπει την εγκατάσταση ή ενημέρωση έως και τριών εφαρμογών ταυτόχρονα

Οι χρήστες Android, μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, μπορούσαν να εγκαταστήσουν/ενημερώσουν μόνο μία εφαρμογή από το Google Play Store κάθε φορά.