Smartphones

Google Pixel: Διέρρευσε ολόκληρη σειρά τεσσάρων νέων τηλεφώνων

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις αριθμούς μοντέλων Google Pixel εμφάνισε η βάση δεδομένων πιστοποίησης FCC, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τα σχέδια της κολοσσού εταιρείας για το 2022.

Στο συνέδριο Google I/O που θα γίνει τον Μάιο περιμένουμε να γίνει επίσημο το μεσαίας κατηγορίας Pixel 6a, ενώ το φθινόπωρο θα έρθει πιθανώς η σειρά των Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

Σύμφωνα με το GoAndroid, η FCC κατέγραψε τα μοντέλα GX7AS, GB17, G1AZG και GB62Z και αποκάλυψε ότι όλα θα διαθέτουν όλα θα διαθέτουν 5G, LTE, Wi-Fi 6E ή Bluetooth.

Ένα απογοητευτικό σενάριο, βέβαια, είναι να πρόκειται για μοντέλα της σειράς 7. Υπενθυμίζουμε πως όταν τα Pixel 6 και 6 Pro εμφανίστηκαν στην FCC, έφεραν μαζί τους τουλάχιστον έξι αριθμούς μοντέλων – GLU0G, G9S9B, G8V0U, GF5KQ, GB7N6 και GR1YH – σύμφωνα με τους διαφορετικούς παρόχους στους οποίους εμφανίστηκαν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και τώρα.

Το GX7AS ίσως υποδηλώνει ένα Google Pixel 6a, καθώς αυτή η συσκευή διέρρευσε ήδη στο Geekbench με 6 GB RAM και Android 12, ενώ τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να είναι οι εκδόσεις του για νέους παρόχους στους οποίους θα εμφανίζεται.

Επεξεργάστηκε την 12 Απριλίου 2022 19:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.