Google Pixel Fold: Ακυρώνεται ξανά γιατί δεν είναι “αρκετά καλό”;

pixel fold, Google Pixel Fold: Ακυρώνεται ξανά γιατί δεν είναι “αρκετά καλό”;

Στο Google I/O, η εταιρεία αποκάλυψε μια σειρά νέων προϊόντων, όπως το Pixel tablet και τα translation glasses. Η συσκευή που δεν εμφανίστηκε ήταν το φημολογούμενο Pixel Fold (ή Pixel Notepad) και τώρα λέγεται πως θα αργήσουμε πολύ να το δούμε.

Τόσο η Google όσο και η Apple εργάζονται εδώ και καιρό επάνω σε foldable συσκευές, βλέποντας πως οι ανταγωνιστές τους έχουν ήδη κυκλοφορήσει αντίστοιχα προϊόντα που πάνε πολύ καλά σε πωλήσεις. Η Google ανέβαλε το Pixel Fold τον Νοέμβριο, φοβούμενη μια αποτυχία σε σύγκριση με τα Samsung Galaxy Fold και Flip που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο.

Φτάνοντας ο Γενάρης, έβαλε το project ξανά στο τραπέζι, με τις φήμες να λένε πως έκανε τροποποιήσεις. Παραδείγματος χάρη, τη συσκευή αρχικά την περιμέναμε με εσωτερική οθόνη 7,57 “, αλλά μια μεταγενέστερη διαρροή μιλούσε για οθόνη 5,8”. Άλλα specs που φημολογούνταν ήταν ένα τσιπ Tensor σαν αυτό των Pixel 6 και 6 Pro και σετ κάμερας σαν του Pixel 5.

Σύμφωνα τώρα με το κορεάτικο The Elec, η Google δεν θεωρεί ότι τα specs είναι αρκετά και αποφάσισε να μην προχωρήσει σε παρουσίαση του Pixel Fold στο τέταρτο τρίμηνο του 2022. Δηλαδή οι αναβολές θα έχουν φτάσει τότε τον ένα χρόνο!

Αν και τα νέα αυτά, εάν επιβεβαιωθούν, δεν είναι καλά, είναι προτιμότερο να κυκλοφορήσει μια συσκευή άξια των προσδοκιών παρά μία μη ικανοποιητική.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.