Google Pixel Fold: Περνάει από την FCC ενόψει κυκλοφορίας

google pixel fold, Google Pixel Fold: Περνάει από την FCC ενόψει κυκλοφορίας

Πλησιάζει η 11η Μαΐου και το Google I/O οπότε και περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το πρώτο foldable της εταιρείας, to Google Pixel Fold. Tο τι περισσότερο θα μάθουμε, βέβαια, με τόσες διαρροές, είναι άξιο απορίας. Ίσως γνωρίζουμε ήδη τα πάντα.

Το τελευταίο επεισόδιο στις διαρροές πριν την επίσημη παρουσίαση αφορά το πέρασμα του Pixel Fold από την FCC. Οι αναφορές πιστοποίησης και άλλα αρχεία βεβαίωσης για ένα τηλέφωνο Google με αριθμό αναγνωριστικού A9RG9FPL κυκλοφόρησαν από το Γραφείο Μηχανικής και Τεχνολογίας.

Με τα τεστ από την FCC διασφαλίστηκε η συμβατότητα δικτύου και ασύρματου πρωτοκόλλου:

Ζώνες LTE: 2, 4, 5, 7, 12, 13, 14, 17, 25, 26, 30, 38, 41, 48, 66, 71
Ζώνες NR 5G: n2, n5, n7, n12, n14, n25, n30, n38, n41, n48, n66, n71, n77, n258, n260, n261
Wi-Fi: 2,4 GHz, 5 GHz, 5,8 GHz, 6 GHz
Άλλα: Bluetooth, NFC, UWB (65 GHz, 80 GHz)

Πιστεύεται ότι αυτό είναι το Pixel Fold, καθώς η σελίδα 5 από την αναφορά του Hearing Aid Compatibility T-Coil Test σημειώνει ότι το τηλέφωνο είναι “μια foldable συσκευή” για να διευκρινίσει τον τρόπο με τον οποίο δοκιμάστηκε να πληροί τις προδιαγραφές πηνίου HAC T-Coil. Όπως μάθαμε, δοκιμάστηκε σε κλειστούς και ανοιχτούς σχηματισμούς.

Η FCC έχει παραχωρήσει στην Google περιορισμό εμπιστευτικότητας σε πολλά ακόμα έγγραφα, τα οποία δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.