Google Pixel Fold: Πρόβλημα με “sticky scrolling” απογοητεύει τους χρήστες

Google Pixel Fold, Google Pixel Fold: Πρόβλημα με “sticky scrolling” απογοητεύει τους χρήστες

Πριν από τέσσερις μήνες αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο Reddit ένα bug για sticky scrolling στο Pixel Fold της Google. Έκτοτε το ζήτημα έχει αναφερθεί και σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης της σελίδας βοήθειας τηλεφώνου Pixel της Google και του Χ από τον ειδικό του Android Mishaal Rahman.

To sticky scrolling είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Pixel Fold κατά την κύλιση στην εσωτερική οθόνη του αναδιπλούμενου. Ουσιαστικά αυτή δε λειτουργεί στα επηρεαζόμενα τηλέφωνα.

Αυτή είναι η δυνατότητα που επιτρέπει σε μια σελίδα να συνεχίσει να κάνει κύλιση ακόμα και όταν το δάχτυλό σας είναι μακριά από την οθόνη. Χωρίς αυτή, η οθόνη θα κάνει κύλιση μόνο αν το δάχτυλό σας κινεί το περιεχόμενο στην οθόνη. Ο Rahman δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα του “X” που καταγράφηκε από τον τεχνολογικό δημοσιογράφο Zac Bowden και όχι μόνο το Pixel Fold του υπέφερε από sticky scrolling, αλλά και μια refurbished μονάδα με την οποία το αντικατέστησε είχε επίσης το ίδιο πρόβλημα. Ο Bowden δοκίμασε επίσης μια πλήρη επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και εγκατέστησε με μη αυτόματο τρόπο μια σταθερή έκδοση Android 14 για να δει αν κάποιο από τα δύο θα βοηθούσε, αλλά δεν συνέβη κάτι.

“Μέχρι στιγμής η προσωρινή μου λύση είναι να κλείσω την οθόνη μέσω του κουμπιού λειτουργίας και μετά να την ενεργοποιήσω ξανά. Αυτό συνήθως διορθώνει το πρόβλημα, αλλά επανέρχεται πάντα, μερικές φορές μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.”, έγραψε κάποιος χρήστης στη σελίδα βοήθειας τηλεφώνου Pixel.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από τη Google ότι εργάζεται για να λύσει το πρόβλημα, ωστόσο αυτό θα έπρεπε να έχει ήδη συμβεί για τους χρήστες που πλήρωσαν 1.799 δολάρια για τη συσκευή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.