Google Pixel Fold: Τυχερός πελάτης το πήρε νωρίτερα και μοιράζεται την εμπειρία του

Google Pixel Fold, Google Pixel Fold: Τυχερός πελάτης το πήρε νωρίτερα και μοιράζεται την εμπειρία του

Ένας τυχερός πελάτης της Google στο Ηνωμένο Βασίλειο έλαβε νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας το Pixel Fold που είχε παραγγείλει. Ο άνδρας μοιράζεται την εμπειρία του στο Reddit, σημειώνοντας ότι η άφιξη του τηλεφώνου ήταν μια τεράστια έκπληξη, αφού δεν είχε ειδοποιηθεί με μήνυμα ή mail και απλώς απάντησε στο κουδούνι της εξώπορτας.

Οι παρατηρήσεις του σχετικά με τη συσκευή περιλαμβάνουν μια αξιοσημείωτη πτυχή στην εσωτερική οθόνη, η οποία λέει ότι είναι εφάμιλλη με αυτή του Galaxy Z Fold. Τα μεγαλύτερα bezels, λέει, δεν είναι θέμα όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς τη συσκευή.

“Είναι εκπληκτικά λεπτό, αλλά έχει ένα αξιοπρεπές βάρος. Δεν ανησυχώ για την ανθεκτικότητα. Η απόδοση φαίνεται επίσης καλή, είχα μερικές αμφιβολίες για το Tensor 2, αλλά η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών σε δύο παράθυρα δεν επιβαρύνει αξιοσημείωτα την απόδοση.”

Ο “dawsintron” λέει ότι δεν βάζει ποτέ θήκη σε κανένα τηλέφωνο, οπότε σημειώνει ότι και το Pixel Fold του “θα είναι γυμνό”. Σε σύγκριση με το Galaxy Fold (δεν αναφέρεται ποιο μοντέλο), το Pixel Fold είναι “λίγο ελαφρύτερο”. Επισημαίνει επίσης ότι είναι πιο λεπτό αφού κλείνει χωρίς κενό.

“Πρώτες σκέψεις, η μπροστινή οθόνη είναι μια αποκάλυψη. Χρησιμοποιώ το Galaxy Fold από την έκδοση og. Η ψηλή οθόνη του candy bar πάντα με εκνευρίζει. Το Pixel χρησιμοποιεί πιο καλά”.

Ο κάτοχος του Pixel Fold συνέχισε να αναβλύζει για την καλύτερη εξωτερική οθόνη του νέου του τηλεφώνου σε σύγκριση με αυτή του Galaxy Z Fold. “Η μπροστινή οθόνη από μόνη της αξίζει την αλλαγή [κατά τη γνώμη μου]. Αισθάνεται πολύ πιο φυσικό με τον παράγοντα μορφής pixel. Κάνει ολόκληρο το υβριδικό τηλέφωνο/tablet να μοιάζει πραγματικά αξιόλογο χωρίς να θυσιάζει την μπροστινή οθόνη.”

Οι περισσότερες απαντήσεις από άλλους redditors αποτελούνταν από ερωτήσεις και καλοπροαίρετα σχόλια ζήλιας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google Google Search

Google Search: Αλλάζει η αναζήτηση όπως την ξέραμε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Google δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησής της που αποδεικνύεται σχεδόν παγκοσμίως δημοφιλής, αλλά τώρα φέρνει ένα νέο φίλτρου Ιστού.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.