Google Pixel Notepad: Κοστίζει περίπου 1.400$

Google, Google Pixel Notepad: Κοστίζει περίπου 1.400$

Google, Google Pixel Notepad: Κοστίζει περίπου 1.400$

Από ότι φαίνεται, το foldable της Google θα έχει τελικά το όνομα Pixel Notepad και όχι Pixel Fold όπως φημολογείτο. Η εταιρεία, δε, δεν έχει εγκαταλείψει το project και σκοπεύει να το κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022.

Η Google στοχεύει στην τιμή των 1.400 δολαρίων για τη foldable συσκευή της, τιμή χαμηλότερη του Galaxy Z Fold3 κατά 400 δολάρια.

Ακόμα, ακολουθεί τον σχεδιασμό του Oppo Find N και όχι του Galaxy Z Fold3, καθώς θα είναι πιο κοντό και φαρδύ αντί να είναι υπερβολικά ψηλό.

Google, Google Pixel Notepad: Κοστίζει περίπου 1.400$

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, θα χρησιμοποιεί το chip Tensor από τη σειρά Pixel 6, αλλά με μια κατώτερη επιλογή κάμερας. Η κύρια κάμερα θα είναι ο αισθητήρας 12,2 MP IMX363 από τις σειρές Pixel 2 έως 3, 4 και 5. Ο αισθητήρας 50MP Samsung GN1 από τη σειρά Pixel 6 φέρεται να απορρίφθηκε λόγω του πάχους του.

Τέλος, θα υπάρχει ένας υπερευρυγώνιος αισθητήρας 12MP IMX386 και δύο 8MP IMX355 για selfies – πιθανότατα ένας στην εξωτερική οθόνη και ένας στην εσωτερική.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.