Google Pixel: Προσθέστε το εικονίδιο του Google Weather στην αρχική οθόνη

, Google Pixel: Προσθέστε το εικονίδιο του Google Weather στην αρχική οθόνη

Όσο και αν ψάξετε στο Google Play Store δεν θα εντοπίσετε την εφαρμογή Google Weather ώστε να την προσθέσετε στο Google Pixel smartphone σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η εν λόγω εφαρμογή.

Η εφαρμογή Google Weather είναι μια πηγή δεδομένων με την τρέχουσα πόλη να εμφανίζεται στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης. Από προεπιλογή, η καρτέλα “Σήμερα” εμφανίζεται όταν ανοίγει η εφαρμογή και δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία. Μια οπτική απεικόνιση των συνθηκών βρίσκεται στα δεξιά της θερμοκρασίας. Εάν αγγίξετε την οθόνη, θα βρείτε ωριαίες προβλέψεις θερμοκρασίας και βροχοπτώσεων για την τρέχουσα ώρα και αρκετές ώρες μπροστά.

Εάν κάνετε κύλιση προς τα αριστερά, θα δείτε τη ρύθμιση καρτέλας κάτω από τη γραμμή αναζήτησης να πηγαίνει στο “Αύριο” και θα δείτε την ημερομηνία της επόμενης ημέρας με μια πρόβλεψη που δείχνει το αναμενόμενο εύρος θερμοκρασίας για την ημέρα και τις συνθήκες πρόγνωσης. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα δείτε την αναμενόμενη θερμοκρασία και συνθήκες για αρκετές ώρες. Κάντε κύλιση προς τα αριστερά άλλη μια φορά για να δείτε την πρόβλεψη για τις επόμενες δέκα ημέρες συμπεριλαμβανομένης της τρέχουσας ημέρας.

Πως να προσθέσετε την εφαρμογή στην αρχική οθόνη

Για να προσθέσετε το εικονίδιο της εφαρμογής Google Weather στην αρχική οθόνη σας, ανοίξτε την εφαρμογή Google και πληκτρολογήστε “Καιρός” στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης. Θα δείτε πληροφορίες καιρού για την τρέχουσα διεύθυνσή σας. Κάτω από τις καρτέλες Όλα, Ειδήσεις, Αγορές, Εικόνες κ.λπ. βρίσκεται η τρέχουσα πόλη, πολιτεία και ταχυδρομικός κώδικας. Στα δεξιά αυτών των πληροφοριών υπάρχει ένα μενού με τρεις κουκκίδες. Πατήστε σε αυτό και θα δείτε ρυθμίσεις που σας επιτρέπουν να αλλάξετε τη θερμοκρασία από Φαρενάιτ σε Κελσίου και ένα μέρος όπου μπορείτε να πατήσετε “Προσθήκη στην αρχική οθόνη”. Πατήστε το και το εικονίδιο Google Weather θα βρίσκεται στην αρχική σας οθόνη.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel Fold 2: Νέες φήμες για μεγαλύτερες οθόνες 8,02 και 6,29 ίντσες

Πολλά έχουν ακουστεί για το επερχόμενο Google Pixel Fold 2, συμπεριλαμβανομένων πιθανών αλλαγών στο σχεδιασμό και το μέγεθος της οθόνης.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 8a: Η Google παραδέχτηκε για πρώτη φορά την ύπαρξή του – Ποια νέα λειτουργία θα έχει

Η Google ίσως κατά λάθος αποκάλυψε την ύπαρξη του επερχόμενου smartphone Pixel 8a ενώ απαντούσε σε αναφορά σφάλματος από χρήστη.