Google Pixel smartphone με Snapdragon 710 SoC το 2019;

Pixel, Google Pixel smartphone με Snapdragon 710 SoC το 2019;

H Google φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο smartphone της σειράς Pixel, το οποίο θα βασίζεται στο νέο Snapdragon 710 chipset της Qualcomm. Το νέο μοντέλο σύμφωνα με νέα διαρροή προορίζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου χρόνου.

Η πληροφορία διέρρευσε από τον γνωστό leakster Roland Quandt, ο οποίος αναφέρει σε tweet του ότι πρόκειται για το mid-range smartphone που φημολογείται ότι ετοιμάζει η Google εδώ και καιρό. Μάλιστα, ο leakster αναφέρει ότι η ανάπτυξη του νέου μοντέλου ξεκίνησε πριν από ένα μόλις μήνα οπότε είναι απίθανο να ανακοινωθεί μαζί με τα επερχόμενα Pixel 3 και Pixel 3 XL, το ερχόμενο φθινόπωρο. Η επικρατέστερη περίοδος παρουσίασης του αμερικάνικου smartphone με Snapdragon 710 SoC στο κοινό είναι το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Ο Quandt δεν αναφέρει επίσης τίποτα σχετικό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου mid-ranger πλην του επεξεργαστή του. H Qualcomm παρουσίασε επίσημα το νέο system-on-chip, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα στα Snapdragon 660 και Snapdragon 845 SoC, πριν από μερικές μέρες, ενώ οι πρώτες συσκευές με Snapdragon 710 έχουν ήδη μπει στη λίστα του. Το Xiaomi Mi 8 SE είναι και το πρώτο επίσημο της λίστας.

Όσον αφορά στις hi-end προτάσεις της Google, Pixel 3 και Pixel 3 XL, σύμφωνα με προηγούμενη δημοσίευση του Quandt, θα βασίζονται στο Snapdragon 845 SoC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

επιτέλους κι ένα φθηνό pixel στα 700 ευρώ!!!! χαχαχα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.