Google Pixel smartphones: Ξεκίνησε η διάθεση του security update Οκτωβρίου

security update Οκτωβρίου Pixel, Google Pixel smartphones: Ξεκίνησε η διάθεση του security update Οκτωβρίου

Τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκε ένα zero-day vulnerability που δίνει πλήρη πρόσβαση στους hacker και τώρα η Google ξεκίνησε να προωθεί το security update του Οκτωβρίου στα Pixel το οποίο θα λύσει το πρόβλημα. Αυτό το update έρχεται για να λύση συνολικά 19 προβλήματα.

Αρχικά, όλα τα Pixel smartphone θα δουν βελτίωση στην σταθερότητα της Wi-Fi σύνδεσης. Επιπλέον, ένα bug που εντοπίστηκε στα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν εμφάνιζε τις ειδοποιήσεις όταν βρισκόταν σε Pixel Stand mode. Για όσους δεν γνωρίζουν το Pixel Stand είναι ένα dock το οποίο φορτίζει τα smartphone, παρέχει ένα διαφορετικό lock screen UI καθώς και μία οθόνη αφύπνισης η οποία αναβοσβήνει σταδιακά. security update Οκτωβρίου Pixel, Google Pixel smartphones: Ξεκίνησε η διάθεση του security update Οκτωβρίου

Επιπλέον, πέντε ακόμη patch που έλαβαν τα Pixel θα βελτιώσουν την σταθερότητα του συστήματος, την χρήση της μνήμης στο UI ενώ ένα άλλο θα διορθώσει ένα πρόβλημα στο led των ειδοποιήσεων το οποίο ορισμένες φορές δεν άναβε. Τέλος, θα υπάρξει βελτίωση στην σταθερότητα του gesture navigation συστήματος και θα τερματιστούν τα bootloop σε ορισμένα Pixel.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.