Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio

Το Google Pixel Watch 3 είναι πλέον επίσημο και ενώ διατηρεί τον ίδιο σχεδιασμό, φέρνει δραστικές αλλαγές στη σειρά.

Παρόλο που μοιάζει πολύ με Pixel Watch 2, τώρα έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο μεγεθών – 41 mm και 45 mm.

Στο εσωτερικό του Pixel Watch 3 έχει το ίδιο Snapdragon W5+ Gen 1 SoC για wearables, την ίδια συλλογή αισθητήρων όπως οθόνη HR, μετρήσεις ΗΚΓ, SpO2, θερμόμετρο δέρματος και GPS. Η νέα προσθήκη είναι το τσιπ UWB.

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio

Αυτό σημαίνει ότι το Pixel Watch 3 είναι το πρώτο smartwatch Android που προσφέρει συνδεσιμότητα UWB, διευκολύνοντας το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας ή την εύρεση του gadget, εάν το χάσετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εύρεση συσκευής της Google. Το ρολόι θα μπορεί επίσης να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό σας εάν αυτό υποστηρίζει τη δυνατότητα.

Η οθόνη λαμβάνει μια μικρή αναβάθμιση. Και οι δύο παραλλαγές 41 mm και 45 mm διαθέτουν πλέον οθόνες με μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nits, κάτι που είναι ένα σημαντικό βήμα σε σχέση με το περσινό Pixel Watch 2 1.000 nit.

Αξιοσημείωτη αλλαγή είναι τα πλαίσια της οθόνης, τα οποία είναι πλέον ένα ολόκληρο χιλιοστό λεπτότερα. Η παραλλαγή των 41 χιλιοστών εξακολουθεί να έχει οθόνη 1,2 ιντσών, ενώ η έκδοση 45 χιλιοστών αυξάνει το μέγεθος σε 1,4».

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE AudioGoogle Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio

Η επιλογή 41 mm διατηρεί την ίδια μπαταρία με τον προκάτοχό της – 310 mAh – ενώ η 45 mm έχει κυψέλη 420 mAh. Είναι ενδιαφέρον ότι η Google υπόσχεται 24 ώρες χρήσης χωρίς φόρτιση με ενεργοποιημένη τη λειτουργία πάντα ενεργής οθόνης, που είναι ακριβώς ο ίδιος χρόνος με το περσινό Pixel Watch 2.

Η φόρτιση υποτίθεται ότι έχει βελτιωθεί, καθώς το νέο ρολόι μπορεί πλέον να φορτίζει 20% πιο γρήγορα.

Το Pixel Watch 3 υποστηρίζει πλέον Bluetooth LE Audio. Αυτό είναι ένα πρωτόκολλο ήχου Bluetooth χαμηλής κατανάλωσης που χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια για τη ροή τραγουδιών. Είναι επίσης το πρώτο έξυπνο ρολόι Android που προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα.

Η Google διαθέτει στην αγορά μερικές άλλες δυνατότητες, όπως βελτιωμένη παρακολούθηση τρεξίματος, έλεγχο της κάμερας του τηλεφώνου Pixel, πρόσβαση στο Nest Cam ή στο Nest Doorbell απευθείας από το ρολόι σας και πλοήγηση χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio Google Pixel Watch 3, Google Pixel Watch 3: Επίσημο σε δύο μεγέθη, με UWB και Bluetooth LE Audio

Ορισμένες νέες δυνατότητες παρακολούθησης της υγείας είναι επίσης διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένου ενός σκορ ετοιμότητας, που αξιολογεί το επίπεδο αποθεραπείας σας και σας δίνει έναν μετρητή εάν είστε έτοιμοι για την επόμενη προπόνησή σας ή χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση.

Τα διαθέσιμα χρώματα και για τις δύο παραλλαγές είναι Μαύρο Ματ Αλουμίνιο με λουράκι από Obsidian και Γυαλισμένο Ασημί Αλουμίνιο με λουράκι από πορσελάνη. Το 41mm έχει επίσης τη βαφή αλουμινίου Champagne Gold με Hazel band, ενώ το 45mm έχει την επιλογή Matte Hazel Aluminum με τo ίδιο Hazel band.

Το Pixel Watch 3 41 mm με Bluetooth και Wi-Fi θα κοστίζει 349 $, ενώ η ίδια διαμόρφωση για το μοντέλο 45 mm θα σας κοστίσει 399 $. Η συνδεσιμότητα LTE προσθέτει 100 $ στην τυπική τιμή.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι τιμές είναι 349/399 £ με 100 £ επιπλέον για το μόντεμ LTE, ενώ εκείνες στην ηπειρωτική Ευρώπη αναζητούν 399 ευρώ/449 ευρώ και 100 ευρώ επιπλέον για την έκδοση κινητής τηλεφωνίας. Η αποστολή σε όλες τις αγορές ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured iOS iPhone

iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Με το iOS 18, το iPhone 16 απέκτησε τη δυνατότητα ασύρματης ανάκτησης λογισμικού και αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα μελλοντικό iPhone χωρίς καθόλου θύρες.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T και 14T Pro θα προσφέρουν τη λειτουργία Circle to Search

Το Circle to Search κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο στη σειρά Galaxy S24 της Samsung και στη συνέχεια κυκλοφόρησε από την Google για τα δικά της Pixel.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25+: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του flagship smartphone – Και είναι πολύ οικείες

Τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S25+ είναι γεγονός και μας δίνουν μια ιδέα του πως θα μοιάζει το επερχόμενο flagship μοντέλο της εταιρείας.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Το πρώτο unboxing βίντεο δείχνει τις διαφορές από το iPhone 15 Pro

Παρά το ότι η σειρά iPhone 16 θα γίνει διαθέσιμη την Παρασκευή, κάποιος έχει ήδη στα χέρια του το iPhone 16 Pro και ανέβασε unboxing βίντεο.