Google Pixel XL: Διέρρευσαν διαστάσεις και 360-degree renders

Σε λίγες μέρες μέρες από τώρα (4 Οκτωβρίου), η Google έχει προγραμματίσει press event στο οποίο θα ανακοινώσει τα νέα Pixel με οθόνη 5 ιντσών και Pixel XL στις 5.5 ίντσες. Σήμερα ο @OnLeaks διέρρευσε 360-degree renders και τις διαστάσεις του Pixel XL smartphone.

Ήδη έχουμε δει διάφορες εικόνες των Pixel και Pixel XL, και ο @OnLeaks, που θεωρείται αρκετά αξιόπιστος δημοσίευσε τα τα renders που βασίζονται σε factory CAD και μας δίνουν μια αρκετά ρεαλιστική απεικόνιση της πραγματικής συσκευής.

Σύμφωνα με τον @OnLeaks, το Pixel XL έχει διαστάσεις 154.72×75.74×7.3 χλστ. Στην πάνω πλευρά έχει πάχος 8.5 χλστ., εκεί υπάρχει επικάλυψη από γυαλί, έχει τοποθετηθεί η κάμερα και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Πρόκειται για αρκετά μεγάλη συσκευή, η οποία όμως δεν ξεπερνά το Nexus 6P (159.3×77.8×7.3 χλστ.) ή το iPhone 7 Plus (158.2×77.9×7.3 χλστ.).

Εκτός από το κομμάτι γυαλί στην επάνω πλευρά της πλάτης, το Pixel XL αναμένεται να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, περιμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB, Android 7.1 Nougat, πιστοποίηση IP53 για μερική αντοχή στο νερό, ανάλυση οθόνης QHD, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 3450mAh. Το μικρότερο Pixel phone αναμένεται με ανάλυση οθόνης 1080p, μπαταρία 2770mAh και τιμή από 600 δολάρια.

Δείτε το video:

google pixel cl dimensions, Google Pixel XL: Διέρρευσαν διαστάσεις και 360-degree renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manosz

Δεν ειναι κακό…

chris

Σαν να ψιλοέστρωσε το σχέδιο….

Manolis

είχα ξαναδεί φωτογραφίες από φήμες και ήταν απαίσιο από μπροστά, εδώ μια χαρά το βλέπω…

thanasis

εχει γραμμες απ το htc 10 που δεν ειναι κακο.
το κακο ειναι οτι εχει υιοθετησει και τη τιμη του 10.. παλι καλα που τα χαρακτηριστικα θα ναι δυνατα για το δικαιολογησουν καπως.

αν πεσει κανα 200αρι ισως το παρω.. διαφορετικα σαμσουνγκ η ελ-τζ η κανα μικρομεσαιο..

Πέτρος Π

Ρε παιδιά όπως παρουσιαζόταν εδώ και τόσο καιρό από τις φωτογραφίες, το ίδιο είναι και τώρα… Τι είδατε να άλλαξε?? Σε όποιον δεν άρεσε παλιά, πως γίνεται να αρέσει τώρα?? Νομίζω έχει χαθεί η μπάλα….

9gag

αν και η απαντηση θα ειναι αρνητικη….παιζει μηπως να εχει sd-card? και η οθονη? lcd?amoled? παντως το σχεδιο ειναι καλο! και το πισω μερος ειναι ιδιαιτερο – οχι ασχημο – αλλα στην τελικη οι πιο πολλοι θα παρουν καμια θηκη επομενως μπορουν να το κρυψουν αμα τους ενοχλει!

stelios

Ετσι φαινεται πολυ ωραιο το μαυρο και πιστευεω οτι τελικα μαλλον θα μας εκπληξει ,τωρα σε αλλα χρωματα θα δουμε

giannis

Από το έκτρωμα πήγαμε στο δεν είναι κακό,ψιλοέστρωσε κλπ. Μου φαίνεται ότι βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

κΩστας

Το onleeks μόνο να μην έχει…

Antonis

Χαλια εμφανιση δυστυχως..Ισως με μια ωραια θηκουλα να στρωσει χαχαχα..Περα της πλακας,τα pixel με την απαγορευτικη τιμη και με την οχι και τοσο ομορφη εμφανιση,δεν νομιζω να εχει περαση τουλαχιστον στην αρχη..Οταν μετα απο καιρο και ΑΝ φυσικα πεσει η τιμη του,τοτε θα αρχισουν να το αγοραζουν..Αλλα…Αν η τιμη του ειναι κοντα στα 600+ ευρω για το μικρο,νομιζω θα πρεπει να περασει τουλαχιστο ενα εξαμηνο ωστε να δουμε δραματιμη μειωση τιμης που και παλι μετα απο το εξαμηνο θα εχουν βγει αλλα κινητα τα οποια ανετα θα μπορουν να το χτυπησουν σε αποδοση..Δεν ξερω πραγματικα αλλα ειναι η πρωτη φορα που ισως να μην ασχοληθω καθολου με τηλεφωνο της Google..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.