Google Pixel XL (Marlin): Mε 4GB RAM και Snapdragon 820 στο Geekbench

LG και Huawei έδωσαν φέτος τη σκυτάλη στην HTC, η οποία έχει αναλάβει την δημιουργία των νέων Nexus smartphones, τα οποία τελικά μπορεί να μην ονομαστούν Nexus. Έχουν διαρρεύσει ως Nexus Marlin και Sailfish, αλλά μπορεί να κυκλοφορήσουν ως Pixel και Pixel XL.

Το Pixel XL ή αλλιώς Nexus Marlin, πέρασε από το Geekbench, όπου φαίνεται να έχει επεξεργαστή Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB, μια επιλογή που είδαμε φέτος από μεγάλες να όπως για παράδειγμα τα Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, ή το HTC 10 και άλλα.

Φαίνεται να τρέχει Android NMR1, που σημαίνει Android 7.0 Nougat, αλλά δεν θα είναι το πρώτο smartphone που θα ανακοινωθεί με Nougat out of the box, μιας και στις 6 Σεπτεμβρίου προηγείται το LG V20.

Επιπλέον, περιμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών QHD, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Η πιθανή ημερομηνία ανακοίνωση των Pixel και Pixel XL είναι στις 4 Οκτωβρίου.

pixel xl, Google Pixel XL (Marlin): Mε 4GB RAM και Snapdragon 820 στο Geekbench

pixel xl, Google Pixel XL (Marlin): Mε 4GB RAM και Snapdragon 820 στο Geekbench

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Ένα τηλέφωνο για 4 χρόνια με τα updates πρώτοι από όλους.

Πέτρος Π

@Nick : Καλά θα ήταν αλλά δεν νομίζω ότι στα android υπάρχει τηλέφωνο για 4 χρόνια στις μέρες μας… Σε δύο χρόνια νομίζω max θα θεωρείται ψιλο ξεπερασμένο, όπως και όλες οι υπόλοιπες ναυαρχίδες… Σκέψου πριν 4 χρόνια η νούμερο ένα ναυαρχίδα ήταν το HTC One X!! Τώρα ποιος θα είχε ακόμα αυτό το κινητό χωρίς θέματα?

Πάντως στο θέμα μας, ωραίο φαίνεται το κινητό, μια χαρά… Αν και φέτος όλες οι ναυαρχίδες είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά τελικά πάνω κάτω… (Galaxy S7, LG G5, HTC 10, P9)…

makis

πω πω τι μεγάλα bezels 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Google Google Pixel

Pixel και Pixel XL: Θα λάβουν το τελευταίο τους update τον Δεκέμβριο

Τα δύο πρώτα Pixel smartphone της Google θα λάβουν το τελευταίο τους update τον ερχόμενο Δεκέμβρη, σύμφωνα με επίσημη δήλωση της Google.

Smartphones Google Pixel 3a Google Pixel XL

Pixel 3a και 3a XL: Διέρρευσαν οι τιμές τους, ξεκινούν από τα 500 δολάρια

Διέρρευσαν οι τιμές των Google Pixel 3a και XL, μέσω φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στο Reddit η οποία προέρχεται από εισαγωγείς του Καναδά.

Smartphones Android Pie Google Google Pixel XL

Πρόβλημα στη γρήγορη φόρτιση του Pixel XL προκαλεί το Android 9.0 Pie

Η αναβάθμιση του Google Pixel XL σε Android 9.0 Pie φαίνεται να έχει προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης, πάντα με τη χρήση του γνήσιου φορτιστή, με τις αναφορές των χρηστών να γίνονται όλο και περισσότερες.

Smartphones Google Google Pixel XL

Google Pixel XL: Υπερφόρτιση λόγω bug στο Android Oreo 8.1;

Το Google Pixel XL βρίσκεται ήδη δυο χρόνια στην αγορά και κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει πότε πρόβλημα στη λειτουργία των μικροφώνων, πότε παραμόρφωση ήχου λόγω ελαττωματικού hardware, με τη λίστα να αυξάνεται. Αυτή τη φορά παρουσιάστηκε υπερβολική φόρτιση των συσκευών, που διακόπτει τη διαδικασία της φόρτισης, λόγω πιθανού bug στο Android Oreo 8.1.