Google Play Movies: Ξεκίνησε η διάθεση 4K περιεχομένου στην ανάλογη τιμή

Η Google προχώρησε σε μια κίνηση που πολλοί περίμεναν για καιρό, ξεκινώντας τη διάθεση 4K περιεχομένου στο Google Play Movies store. Πριν από λίγες εβδομάδες λάνσαρε το 4K-capable Chromecast Ultra, αλλά το Play Store δεν είχε περιεχόμενο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η νέα συσκευή.

Σύμφωνα με διάφορα posts στο Reddit, οι πρώτες 4K ταινίες άρχισαν να προστίθενται στο Google Play. Αυτή τη στιγμή οι επιλογές δεν είναι πολλές, οπότε μάλλον δεν έχει γίνει ακόμη επίσημα η έναρξη.

Μπορεί οι επιλογές να μην είναι πολλές, όμως μπορούμε να καταλάβουμε ακόμη κι έτσι τι γίνεται με τις τιμές. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι τίτλοι που διατίθενται σε 4K/UHD δεν είναι καθόλου οικονομικοί. Για παράδειγμα το The Fifth Element, μια ταινία που κοστίζει 12.99 δολάρια σε HD, έχει τιμή 24.99 δολάρια σε 4K/UHD. Η διαφορά στην τιμή είναι σημαντική.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως οι χρήστες δεν έχουν την ικανότητα να αναβαθμιστούν στην 4K έκδοση μιας ταινίας την οποία έχουν ήδη πληρώσει για χαμηλότερη ανάλυση. Επιπλέον, κάποιες ταινίες εμφανίζονται ως διαθέσιμες σε 4K, αλλά δεν επιτρέπεται η αγορά.

google play movies 4k, Google Play Movies: Ξεκίνησε η διάθεση 4K περιεχομένου στην ανάλογη τιμή

google play movies 4k, Google Play Movies: Ξεκίνησε η διάθεση 4K περιεχομένου στην ανάλογη τιμή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Γιατί να πληρώσεις παραπάνω μόνο και μόνο για την ποιότητα ??? Την ταινία υποτίθεται πληρώνεις !!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.