Google Play Music: Το τέλος της υπηρεσίας και επίσημα

Google Play Music, Google Play Music: Το τέλος της υπηρεσίας και επίσημα

Η Google δίνει οριστικό τέλος στην υπηρεσία Google Play Music, ενώ παράλληλα αχρηστεύει την εφαρμογή της για Android. Αν και το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό, η Google σήμερα έδωσε οριστικό τέλος στην εφαρμογή της, με τους χρήστες να μη μπορούν πλέον να τη χρησιμοποιήσουν ούτε για ακρόαση της αποθηκευμένης τους μουσικής.

Όσοι πάνε να χρησιμοποιήσουν το Google Play music θα δουν μία οθόνη που τους ενημερώνει ότι η υπηρεσία δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Από εκεί και πέρα οι χρήστες μπορούν είτε να κάνουν απευθείας μετάβαση στο YouTube Music, με αυτόματη μεταφορά όλων των playlist, είτε να κάνουν διαχείριση των δεδομένων τους, όπως λήψη της μουσικής βιβλιοθήκης τους, διαγραφή ιστορικού ή διαγραφή όλης της μουσικής.

Google Play Music, Google Play Music: Το τέλος της υπηρεσίας και επίσημα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρόλο που η υπηρεσία έχει τερματιστεί, οι εφαρμογές για iOS και Android βρίσκονται κανονικά στα App Store και Play Store αντίστοιχα, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση στους χρήστες. Όπως και να έχει, όσοι χρησιμοποιούσατε την εν λόγω εφαρμογή θα πρέπει να βρείτε πλέον κάποια εναλλακτική λύση, τουλάχιστον για την αποθηκευμένη μουσική στο smartphone σας.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgio

Musicolet!
Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή στο pleystore….

dem

συγγνομη συγκρινεις local plaer με streming player με συνδρομή τύπου spotify>?

Bouss

Εναλλακτική για streaming αποθηκευμένης μουσικής είναι το iBroadcast για όποιον ψάχνεται.

Lazos

Ούτως ή άλλως ακούω την μουσική μου από το mi music, εδώ και αρκετό καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.