Gorilla Glass DX και DX+: H φωτογράφιση με κινητό αλλάζει

, Gorilla Glass DX και DX+: H φωτογράφιση με κινητό αλλάζει

Η τεχνολογία προστασίας της Gorilla περνά από την οθόνη και στον φωτογραφικό φακό των smartphones, με τα μοντέλα DX και DX+. Είναι προφανές ότι το γυαλί του φωτογραφικού φακού είναι ένα κομμάτι που απαιτεί ειδική προστασία.

Τα νέα προϊόντα της Corning, δηλαδή τα Gorilla Glass DX και DX+, έχουν ως στόχο τους να καταστήσουν πραγματικά ανθεκτικούς τους φακούς των φψτογραφικών μηχανών των κινητών τηλεφώνων, προσφέροντας αντοχή στις χαράξεις και τα σπασίματα.

Η Corning κάνει λόγο για σημαντική βελτίωση της φωτογραφικής απόδοσης ενός smartphone που θα χρησιμοποιεί τα νέα της υλικά, καθώς είναι σημαντικό να υπάρχει μία εγγύηση ότι ένας φωτογραφικός φακός είναι επαρκώς προστατευμένος από απρόοπτα. Τα Gorilla Glass DX και DX+ είναι ειδικά κατασκευασμένα υλικά που καλούνται να ανταποκριθούν στην πρόκληση της επαρκούς προστασίας ενός φωτογραφικού φακού σε ένα κινητό.

Σε αυτή τη δημιουργία της Corning, η ποιότητα της φωτογράφισης δεν περιορίζεται από τον ανθεκτικό φακό, έτσι ώστε να δημιουργείται μία χρυσή τομή, όπως τουλάχιστον το παρουσιάζει η εταιρεία. Μένει να το δούμε και στην πράξη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gadgetfreak

Μέγας φαν της έξτρα προστασίας ειδικά για τους φακούς αλλά έν κατακλείδι άλλος ένας τρόπος να γίνει το κινητό πιο ακριβό…. Εκτός αν το κατευθύνουν προς τα rugged smartphones τοτε πασσο.

Manos

Αυτή την τεχνολογία δεν μπορούν να την εφαρμόσουν στα γυαλιά ηλίου ή μυωπίας ώστε να μην χρειάζεται κάθε 2 με 3 χρόνια να αλλάζω φακούς λόγο γδαρσίματος?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.