Η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατζουνιές.
Μετά την παρουσίαση του Gorilla Glass 6 στα μέσα του 2018 η Corning δε μας είχε παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη όχι απλός γυαλιού που θα αντέχει σε πτώσεις, αλλά και σε γρατσουνιές.
Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, η Corning μας παρουσιάζει το Gorilla Glass Victus, το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει βγάλει μέχρι στιγμής. Το Victus τα βάζει με γυαλιά από ανταγωνιστικές εταιρείες, τις οποίες κερδίζει σε όλα τα σημεία. Το νέο γυαλί καταφέρνει να μη σπάσει από πτώση δύο μέτρων, ενώ ο ανταγωνισμός δεν καταφέρνει να επιζήσει από τα 80 εκατοστά.
Όμως, ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η αντοχή του Gorilla Glass Victus στις γρατσουνιές, με το τεστ της εταιρείας να δείχνει πως η αντοχή του νέου γυαλιού είναι μεταξύ 7-10 Newtons, με τις αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού να φτάνουν τα 2-4 Newtons. To ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει και στο πείραμα της εταιρείας για την αντοχή βάρους, με το ανταγωνιστικό προϊόν να σπάει όταν ασκούνται 15.5kgf, ενώ το Victus έφτασε μέχρι τα 100.5kgf. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε πότε θα δούμε στην αγορά συσκευές που θα χρησιμοποιούν το νέο, ανθεκτικότερο Gorilla Glass.
Η Google επιτρέπει πλέον σε χρήστες Gmail στις ΗΠΑ να αλλάξουν το username της διεύθυνσης email χωρίς νέο λογαριασμό, κρατώντας ενεργό και το παλιό email.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Το SIM PIN σε iPhone και Android προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας απέναντι σε SIM swapping και πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα. Δες πώς ενεργοποιείται.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου