Gretel GT6000: smartphone με διπλή κάμερα, μπαταρία 6.000mAh στα 109 δολ.

Gretel GT6000, Gretel GT6000: smartphone με διπλή κάμερα, μπαταρία 6.000mAh στα 109 δολ.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για smartphone έρχεται από την Κίνα. Ο λόγος για το Gretel GT6000, τα χαρακτηριστικά του οποίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διπλή κάμερα στην πίσω όψη και μπαταρία 6.000mAh.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720, τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT6737 στα 1,3 GHz, RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επεκτάσιμη μέχρι 32GB), δύο οπίσθιες κάμερες 13-megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 megapixel.

Gretel GT6000, Gretel GT6000: smartphone με διπλή κάμερα, μπαταρία 6.000mAh στα 109 δολ.

Θα υποστηρίζει διπλή SIM και γρήγορη φόρτιση, ενώ διαθέτει και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο μπροστινό μέρος. Για λειτουργικό θα έρχεται με το Android 7.0 (Nougat) εγκατεστημένο.

Ο σχεδιασμός του είναι μεταλλικός και είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώμα. Η τιμή του, θα είναι 109,99 δολάρια.

Gretel GT6000, Gretel GT6000: smartphone με διπλή κάμερα, μπαταρία 6.000mAh στα 109 δολ.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στην ουσία πρόκειται για ένα Mid-Range κινητό, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το οποίο όμως διαθέτει δυνατή μπαταρία, διπλή κάμερα και αρκετά προσιτή τιμή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ

Product weight: 0.2300 kg….Ιδανικό για γυναίκες, το κρατάς και γυμνάζεις δικέφαλα,τρικέφαλα,ώμους-πόδια. Επιπροσθέτως, αν σου επιτεθεί κάποιος του το κοπανάς στο κεφάλι και τον εξουδετερώνεις. Πολυεργαλείο!

NtinosMD

Gretel ????? Χαχαχαχαχαα κλαιω !!!! Hansel und Gretel χαχαχαχα Die Gebrueder Grimm lassen schoen gruessen !!!!!

ΝΙΚΟΣ

Αυτές οι συσκευές μας ανοίγουν τα μάτια για το κόστος κατασκευής όλων των σύγχρονων ποιοτικών και δήθεν super duper smartphones..40 dollars maximum και αν μιλάμε για πολλά εκατομμύρια units, πέφτει κ άλλο΄.

Ioannis

καλα για τα χρηματα του ειναι καλο κυριως λογω μπαταριας 6000. αν εχει μια καλη διαχειρηση θα βγαζει και 3 μερες ανετα με τετοια σπεξ. Απο την αλλη cpu ram ειναι για τα πανηγυρια. Οπως επισης φανταζομαι οθονη κ καμερα μια απο τα ιδια. Θα προτιμουσα να εκανε άλλα 50-60 ευρω + και να ειχε 3gb ram καλυτερη cpu μια καλυτερη καμερα και μια ποιοτικη 1080p ή εστω μια amoled 720p

JD

Και εμένα η τιμή του Dacia Duster μου άνοιξε τα μάτια για το κόστος της BMW X5. Ότι να ναι πραγματικά…

bezilys

Για 100 ευρώ καλά είναι πιο πολύ λόγο μπαταρίας άμα σκεφτείς πολλά κινητά με μεγαλύτερα specs ούτε την μισή δεν έχουν! Αλλά εντάξει παίζει ρόλο και η διαχείριση που θα κάνει….

ΝΙΚΟΣ

@JD ότι να ναι το σχόλιο σου για τα αυτοκίνητα. Καλή η αυτογνωσία.

Μαριανθη Δημητρακοπουλου

Μπορώ να βρω κάπου Sim holder

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.