Gurman: Η Apple κάνει σκέψεις για νέο high-end iPhone μαζί με το Pro και το Pro Max

apple iphone, Gurman: Η Apple κάνει σκέψεις για νέο high-end iPhone μαζί με το Pro και το Pro Max

O αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg έχει νέα για την Apple και λέει πως σκέφτεται να κυκλοφορήσει ένα νέο high-end iPhone μαζί με τα μοντέλα Pro και Pro Max το νωρίτερο το 2024. Αυτό σημαίνει ότι η νέα συσκευή θα αποτελεί μέρος της σειράς iPhone 16.

Στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό του δελτίο”Power On”, το Σεπτέμβριο του 2022,  ο Gurman είπε ότι υπάρχει “δυνατότητα” ένα iPhone 15 Ultra να αντικαταστήσει το iPhone 15 Pro Max τη φετινή χρονιά. Στην πιο πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του, ωστόσο, σημειώνει πως η Apple ίσως κυκλοφορήσει το Ultra ως νέο μοντέλο υψηλότερης κατηγορίας και υψηλότερης τιμής το νωρίτερο το επόμενο έτος.

“Αλλά αντί να μετονομάσει το Pro Max σε “Ultra”, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει ένα iPhone ακόμα υψηλότερης ποιότητας πάνω από τα δύο Pro μοντέλα. Εσωτερικά, η εταιρεία έχει συζητήσει να κάνει ακριβώς αυτό – ενδεχομένως εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone του 2024″, εξήγησε.

Το πώς θα διαφέρει το νέο high-end μοντέλο από το Pro και το Pro Max παραμένει εντελώς άγνωστο, αλλά ο Gurman υπέθεσε ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει πρόσθετες βελτιώσεις κάμερας, ταχύτερο τσιπ, μεγαλύτερη οθόνη και ίσως ένα portless σχεδιασμό χωρίς Lightning ή USB-C. Είπε ακόμα ότι η συσκευή θα είναι «ακριβότερη» από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο ξεκινά από 1.099 δολάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Γνωστά αυτά! ULTRA PRO MAX! 1700 προ φορων. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
Siri , tell me about Msft AI GPT . Is it AS smart as you
Siri : 😣 How Dare You? Did you ordered the all new smart ECHO?
Sorry siri….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.