Gurman: Στα σκαριά M2 Pro Mac Mini, νέο Apple TV, ανανεωμένο HomePod και άλλα

apple, Gurman: Στα σκαριά M2 Pro Mac Mini, νέο Apple TV, ανανεωμένο HomePod και άλλα

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On για το Bloomberg, ο Mark Gurman έγραψε πως στα σχέδια της Apple περιλαμβάνονται νέα μοντέλα Mac mini με τσιπ M2 και M2 Pro, νέα μοντέλα MacBook Pro 14″ και 16″ με M2 Pro και Τσιπ M2 Max και ένας νέος πύργος Mac Pro με τσιπ M2 Ultra και “M2 Extreme”.

Μετά τη σειρά Mac M2, ο Gurman είπε ότι η πρώτη σειρά Mac M3 θα περιλαμβάνει ένα ενημερωμένο MacBook Air 13″, ένα ολοκαίνουργιο MacBook Air 15″, ένα νέο iMac και ίσως ένα νέο notebook 12″ που είναι ” ακόμα σε πρώιμη ανάπτυξη”.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Apple αναπτύσσει πολλές συσκευές που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν από αργότερα μέσα στη χρονιά, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας Apple TV με τσιπ A14 και αυξημένης μνήμης RAM 4 GB, ενός νέου HomePod με το ίδιο τσιπ S8 των Apple Watch Series 8, headset AR/VR που μπορεί να έχουν τσιπ M2 και 16 GB RAM, μοντέλα iPad Pro με τσιπ M2, νέο iPad χαμηλής ποιότητας με τσιπ A14 και θύρα USB-C, νέα AirPods Pro και άλλα.

Συγκεκριμένα για το νέο HomePod είπε ότι θα είναι πιο κοντά στο αρχικό όσον αφορά το μέγεθος και θα διαθέτει μια ενημερωμένη οθόνη στο επάνω μέρος του ηχείου.

“Το νέο Apple TV, με την κωδική ονομασία J255, βρίσκεται σε εξέλιξη με ένα τσιπ A14 και ένα επιπλέον gigabyte μνήμης RAM. Αυτό συγκρίνεται με το τσιπ A12 που ανακοινώθηκε ως μέρος του Apple TV 2021 πέρυσι και θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για πρόσθετες δυνατότητες gaming που κυκλοφορούν στο tvOS 16.

Το HomePod, με την κωδική ονομασία B620, θα τρέχει το ίδιο τσιπ S8 που έρχεται στα ρολόγια και θα είναι πιο κοντά στο αρχικό HomePod όσον αφορά το μέγεθος και την απόδοση ήχου παρά ένα νέο HomePod mini. Το νέο HomePod θα έχει μια ενημερωμένη οθόνη στο επάνω μέρος και έχει γίνει ακόμη και κάποια συζήτηση για λειτουργικότητα πολλαπλής αφής.”

Όσο για το τσιπ S8 για το Apple Watch Series 8 και το νέο HomePod, ο Gurman είπε ότι θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τα τσιπ S7 και S6 σε προηγούμενα μοντέλα. Μάλιστα, είπε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο Apple Watch SE.

Τέλος, ο αναλυτής επανέλαβε ότι αναμένει η Apple να κυκλοφορήσει ένα μεγαλύτερο iPad με οθόνη μεταξύ 14 και 15″ μέσα στην επόμενη διετία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.