H Apple διακόπτει την εγκατάσταση των iOS 16.1 και 16.1.1 – Έρχεται το 16.2

Apple iOS 16.2, H Apple διακόπτει την εγκατάσταση των iOS 16.1 και 16.1.1 – Έρχεται το 16.2

Μετά την κυκλοφορία του iOS 16.1.2 στις 30 Νοεμβρίου, η Apple έχει πλέον σταματήσει την εγκατάσταση τόσο το iOS 16.1 όσο και το iOS 16.1.1. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες iPhone και iPad δεν μπορούν πλέον να κάνουν αναβάθμιση από iOS 16.1.2 ή νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Το iOS 16.1.1 ήρθε τον Νοέμβριο με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφάλειας. Στη συνέχεια, στις 30 Νοεμβρίου, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16.1.2 για να βελτιώσει τη δυνατότητα ανίχνευσης σύγκρουσης του iPhone 14 και επίσης να βελτιώσει τη συμβατότητα ασύρματου φορέα. Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του iOS επίσημα διαθέσιμη στους χρήστες αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το iOS 16.2 στο κοινό τις επόμενες ημέρες. Η ενημέρωση θα προσθέσει τη νέα εφαρμογή Freeform, βελτιώσεις στην εφαρμογή Home, νέες επιλογές Always-on για χρήστες iPhone 14 Pro, Apple Music Sing και πολλά άλλα.

Η επαναφορά σε παλαιότερες εκδόσεις iOS χρησιμοποιείται συχνά από όσους κάνουν jailbreak τα iPhone και τα iPad τους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποια εργαλεία jailbreak για το iOS 16 αναπτύσσονται σε αυτό το σημείο. Η επαναφορά μιας συσκευής Apple σε προηγούμενη έκδοση του iOS μπορεί επίσης μερικές φορές να είναι χρήσιμη για χρήστες που αντιμετωπίζουν σημαντικά σφάλματα μετά την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.