H Apple θα προωθήσει το iPhone 16 Pro Max περισσότερο από όλα τα άλλα μοντέλα

Apple iPhone 16, H Apple θα προωθήσει το iPhone 16 Pro Max περισσότερο από όλα τα άλλα μοντέλα

Η επερχόμενη σειρά iPhone 16 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 10 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τις φήμες.

To The Elec μοιράζεται τώρα πληροφορίες για την αλυσίδα εφοδιασμού, τα οποία αποκαλύπτουν τα σχέδια παραγωγής της Apple.

Η OEM θα παράγει αρχικά περίπου 90,1 εκατομμύρια iPhone, λίγο περισσότερα από τον περσινό στόχο των 86,2 εκατομμυρίων. Παράλληλα, η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει περισσότερα μοντέλα Pro Max, τα οποία θα ανέρχονται στο 37% της συνολικής παραγωγής, ή αλλιώς σε 33,2 εκατομμύρια μονάδες.

Αυτό είναι πολύ περισσότερο από τα 24,2 εκατομμύρια iPhone 15 Pro Max που παρήγαγε πέρυσι. Οι κανονικές μονάδες 16 Pro αναμένεται να είναι 26,6 εκατομμύρια (30%), από 21,8 εκατομμύρια μοντέλα 15 Pro πέρυσι.

Οι μη Pro εκδόσεις θα αντιπροσωπεύουν το 33% της συνολικής παραγωγής, με το τυπικό iPhone 16 να έχει μέτρια άνοδο από 21,8 εκατομμύρια μονάδες σε 24,5 εκατομμύρια (27%), ενώ το iPhone 16 Plus θα κατασκευαστεί μόνο σε 5,8 εκατομμύρια (6 %). Και θα είναι και το μόνο μοντέλο που θα δει μείωση. Συγκριτικά, η προγραμματισμένη παραγωγή του iPhone 15 Plus πέρυσι ήταν 8,5 εκατομμύρια.

Τα σχέδια της εταιρείας μπορούν πάντα να αλλάξουν ανάλογα με τη ζήτηση, αλλά καθώς η ζήτηση για το μοντέλο Plus μειώνεται κάθε χρόνο, οι φήμες ότι η Apple θα το αντικαταστήσει με άλλη παραλλαγή iPhone στο μέλλον μπορεί να είναι αληθινές.

Η αύξηση της παραγωγής των iPhone 16 Pro και 16 Pro Max σηματοδοτεί την αύξηση των εσόδων της Apple καθώς αυτά είναι τα πιο ακριβά μοντέλα από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και ενδέχεται να έχουν και μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση έως και 45 W μέσω USB-C

Όλα τα μοντέλα iPhone 16 υποστηρίζουν έως και 45 W ενσύρματης γρήγορης φόρτισης μέσω της θύρας USB-C, μια αύξηση από τα 29 W του iPhone 15.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: 10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να το περιμένεις

H Αpple εργάζεται για τις επόμενες γενιές iPhone της από πολύ νωρίς και συνεργάζεται με πολλούς προμηθευτές για τα μοντέλα της.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & 14T Pro: Επίσημα render τα δείχνουν σε όλα τα χρώματα

H Xiaomi επιβεβαίωσε πως θα ανακοινώσει τα 14T και 14T Pro στις 26 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα διέρρευσε μια πλήρης σειρά από renders.