H Google προσφέρει πρόσβαση στον ΑΙ βοηθό της για τους Pixel Superfans

Google Pixel Superfans, H Google προσφέρει πρόσβαση στον ΑΙ βοηθό της για τους Pixel Superfans

Η Google ετοιμάζεται να “απελευθερώσει” τον ανταγωνιστή της ChatGPT, έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Bard, με τους Pixel Superfans να αποκτούν πρώτοι πρόσβαση.

“Γνωρίστε τον Bard, ένα πρώιμο πείραμα από την Google που σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με τη δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε, ως μέλος της κοινότητας Pixel Superfan, έγκαιρη πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε μόλις κυκλοφορήσει ο Bard και να μοιραστείτε τα σχόλιά σας», αναφέρει ένα email που στάλθηκε στους Pixel Superfans.

Συγκεκριμένα η πρόσβαση στο Bard δεν έχει ακόμη παραχωρηθεί στους Superfans, αλλά φαίνεται ότι θα συμβεί από στιγμή σε στιγμή.

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ για τα Superfans, είναι ένα πρόγραμμα για άτομα που αγαπούν πραγματικά, πολύ τις συσκευές Pixel. Οι Superfans έχουν πρόσβαση σε ορισμένα προνόμια, όπως εμπορικά περιορισμένης έκδοσης και ιδιωτικές ερωτήσεις και απαντήσεις με τις ομάδες της Google και συναντήσεις με άλλους Superfans.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.