H Google προσθέτει νέα λειτουργία στο Chrome για iOS

Chrome για iOS, H Google προσθέτει νέα λειτουργία στο Chrome για iOS

Η Google έχει προσθέσει μια εξαιρετική λειτουργία στο Chrome για iOS που σας δίνει την επιλογή να ανοίγετε γρήγορα εξωτερικούς συνδέσμους από άλλες εφαρμογές χρησιμοποιώντας την ανώνυμη περιήγηση.

Η εν λόγω επιλογή φορτώνει συνδέσμους μαζί με άλλες ανοιχτές καρτέλες όπου κοινοποιούνται τα cookie και οι συνδέσεις λογαριασμού σας. Αν ανοίξετε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, δεν είστε συνδεδεμένοι σε τίποτα. Εάν ενεργοποιήσετε την επιλογή “Ζητήστε να ανοίξετε συνδέσμους από άλλες εφαρμογές σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης” από τις Ρυθμίσεις Chrome > Απόρρητο και ασφάλεια, πατώντας έναν σύνδεσμο σε μια εξωτερική εφαρμογή θα μεταφερθείτε πρώτα σε μια ερώτηση πλήρους οθόνης.

“Άνοιγμα σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης;” παραθέτει τη διεύθυνση URL στην οποία κάνατε κλικ και εξηγεί πώς αυτή η περίοδος περιήγησης θα παραμείνει ιδιωτική από το ιστορικό και τα “άλλα άτομα που χρησιμοποιούν αυτήν τη συσκευή”. Επίσης, δεν θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες που έχουν εισαχθεί σε φόρμες.

Η ενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης είναι χρήσιμη για κοινόχρηστα οικογενειακά iPad, τα οποία εξακολουθούν να μην προσφέρουν δυνατότητα πολλαπλών χρηστών. Εν τω μεταξύ, είναι επίσης ιδανικό εάν πρέπει να συνδεθείτε σε άλλους λογαριασμούς, εξοικονομώντας σας από τη μη αυτόματη αντιγραφή διευθύνσεων URL και το άνοιγμα της ανώνυμης περιήγησης. Το καλύτερο μέρος αυτής της λειτουργίας είναι ότι δεν επηρεάζει την περιήγηση στο Chrome.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.