H Google θα φέρει μπάρα emoji στο Gboard για Android

, H Google θα φέρει μπάρα emoji στο Gboard για Android

Με την ανεπίσημη Παγκόσμια Ημέρα Emoji να εξελίσσεται σήμερα, είδαμε ήδη την ανακοίνωση της Apple για τα νέα emoji που θα φέρει με το Emoji 13 update. Όμως και η Google παρουσίασε νέες λειτουργίες, ώστε να προσφέρει στους χρήστες περισσότερα και πιο εύκολα προσβάσιμα emoji.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε αρχικά πως θα ενσωματώσει 117 νέα emoji, όπως “ένα άτομο να ταΐζει ένα μωρό”, “ένα άτομο με νυφικό πέπλο” και άλλα, τα οποία θα έρθουν με επερχόμενο update που προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε, αλλά λογικά με την τελική έκδοση του Android 11. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι η ενσωμάτωση μπάρας emoji στο Gboard για Android.

Για όσους χρησιμοποιούν πολύ τα emoji αυτό σίγουρα θα τους βοηθήσει, καθώς μέχρι σήμερα έπρεπε κάποιος να κρατήσει πατημένο το κόμμα και μετά να διαλέξει την επιλογή emoji. Όπως βλέπουμε, η νέα μπάρα θα είναι πάνω από τη μπάρα αυτόματης διόρθωσης, κάνοντας βέβαια το πληκτρολόγιο αρκετά υψηλότερο. Το καλό είναι πως η επιλογή είναι προαιρετική, οπότε όποιοι δε χρησιμοποιούν τα emoji θα μπορούν να την απενεργοποιήσουν.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσουν σε πολλους τα emojis.Το γεγονος οτι χρησιμοποιουνται ευρεως σημερα οπως πχ στην αρχαια αιγυπτο δειχενει την επιθυμια του ανθρωπου να εμπλουτιζει τον γραπτο λογο με εκφρασεις προσωπου, αντικειμενα ζωα που κανει πιο ζωντανη μια συζητηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.