H Honor παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα: To X30 και το Play 30 Plus

, H Honor παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα: To X30 και το Play 30 Plus

To ενδιαφέρον από τις νέες παρουσιάσεις της Honor επικεντρώνεται στο X30, το οποίο είναι η vanilla έκδοση της X30 series. Η οικογένεια του X30i και του Χ30 Max συμπληρώνεται από το νέο μοντέλο που μόλις παρουσιάστηκε.

Το Honor X30 είναι ένα Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 695 και οθόνη με διαγώνιο 6.8 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, η οποία έχει συχνότητα ανανέωσης τα 120 Hz. H ανάλυση είναι Full HD, ενώ η μνήμη RAM κυμαίνεται από τα 6 έως και τα 12 GB, ανάλογα με την έκδοση. Στο μέτωπο της εσωτερικής μνήμης είναι διαθέσιμες εκδόσεις με 128 και 256 GB.

Η punch hole κάμερα στο κέντρο της οθόνης είναι στα 16 Megapixel, ενώ η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 48 Megapixel. Η κάμερα αυτή συνοδεύεται από δύο κάμερες των 2 Megapixel. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 4800 mAh και η ταχύτητα φόρτισης μπορεί να αγγίζει τα 66W.

, H Honor παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα: To X30 και το Play 30 Plus

Εκτός από το Χ30, η Honor παρουσίασε και το Play 30 Plus, το οποίο έχει οθόνη στα 90 Hz με διαγώνιο 6.7 ιντσών και επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700. H μπροστινή κάμερα εδώ είναι στα 5 Megapixel, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μία κύρια κάμερα 13 Megapixel και μία ακόμα στα 2 Megapixel. H μνήμη RAM είναι 4 ή 8 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος στα 128 GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 5000 mAh.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.