H Honor παρουσιάζει τα Magic 4 και Magic 4 Pro [MWC 2022]

Magic 4 Pro, H Honor παρουσιάζει τα Magic 4 και Magic 4 Pro [MWC 2022]

Magic 4 Pro, H Honor παρουσιάζει τα Magic 4 και Magic 4 Pro [MWC 2022]

Τη νέα της ναυαρχίδα παρουσίασε στο πλαίσιο του MWC 2022, η Honor, με τα μοντέλα Magic 4 Pro και το Magic 4. Εκτός από την τελευταία έκδοση του επεξεργαστή της Qualcomm, ιδιαίτερη προσοχή δίνει η Honor στο κομμάτι της κάμερας στα νέα της μοντέλα.

Στην περίπτωση του Honor Magic 4 Pro έχουμε ένα μοντέλο με εντυπωσιακό πίσω μέρος, όπου η κύρια κάμερα των 50 Megapixel περιβάλλεται από μία ακόμα μονάδα των 50 Megapixel για wide λήψεις και μία ακόμα περισκοπική κάμερα των 64 Megapixel, η οποία προσφέρει οπτικό zoom 3.6x και ψηφιακό 100x. H selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι διπλή στα 12 Megapixel. Η οθόνη εδώ είναι στις 6.81 ίντσες, με τεχνολογία OLED, ανάλυση 2848×1312 pixels.

Magic 4 Pro, H Honor παρουσιάζει τα Magic 4 και Magic 4 Pro [MWC 2022]

To Honor Magic 4 Pro έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, με μνήμη RAM 8 ή 12 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο είτε 256, είτε 512 GB. H φόρτιση είναι στα 100W και η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4600 mAh, η οποία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 35 λεπτά.

Το Honor Magic 4 έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το Magic 4 Pro στο πίσω μέρος, ενώ και σε αυτή την περίπτωση ο επεξεργαστής είναι ίδιος. Ίδιες είναι και οι διαστάσεις της οθόνης, με τη διαφορά ότι εδώ η ανάλυση είναι 2664×1224 pixels. Οι δύο κύριες κάμερες είναι στα 50 Megapixel, αλλά η περισκοπική κάμερα είναι στα 8 Megapixel. H selfie κάμερα είναι μονή και η φόρτιση γίνεται στα 66W, για την μπαταρία των 4800 mAh.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.